KINIK OSB TOPLANTISI KINIK’TA YAPILDI

Kınık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyet toplantısı müteşebbis 12.11.2018 Salı günü Kınık O.S.B. Müteşebbis Başkanı Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Akgün, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ensari...

Özgürses Gazetesi
11:09 -
Abone ol
KINIK OSB TOPLANTISI KINIK’TA YAPILDI

Kınık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyet toplantısı müteşebbis 12.11.2018 Salı günü Kınık O.S.B. Müteşebbis Başkanı Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Akgün, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ensarioğlu, Enver Olgunsoy ve Hüsamettin Ekmekçioğlu’nun katılımlarıyla Kınık Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Kınık’a gelen Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti ilk olarak Kınık Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Mustafa Ergün ile bir süre görüştü. Daha sonra Kınık Belediyesi’ne geçerek aynı zamanda Kınık OSB yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Dr.Sadık Doğruer ile görüştükten sonra Meclis Toplantı Salonu’na geçerek, aylık olağan toplantısını gerçekleştirdiler. Toplantıda Kınık OSB’ye yatırım yapmak isteyen firmaların talepleri görüşülerek, Kınık OSB’ye yatırımların artarak süreceği bildirildi.

Kınık OSB Müteşebbis Heyeti daha sonra Kınık Organize Sanayi Bölgesi’ni gezerek yapılan yatırımları yerinde inceledikten sonra Kınık’tan ayrıldı.