Reis SRC – Psikoteknik Eğitim ve Değerlendirme Merkezi Açıldı

Ozan Yıldızbaş ve Eren Niçin ortaklığında Reis SRC - Psikoteknik Eğitim ve Değerlendirme Merkezi Kazım Dirik Mahallesi İstiklal Caddesi No:3 Kat:2 İş Bankası karşısında hizmete girdi. Aliağa da İki şubesi daha bulunan Reis SRC - Psikot...

Özgürses Gazetesi
03:33 -
Abone ol
Reis SRC – Psikoteknik Eğitim ve Değerlendirme Merkezi Açıldı

Ozan Yıldızbaş ve Eren Niçin ortaklığında Reis SRC – Psikoteknik Eğitim ve Değerlendirme Merkezi Kazım Dirik Mahallesi İstiklal Caddesi No:3 Kat:2 İş Bankası karşısında hizmete girdi. Aliağa da İki şubesi daha bulunan Reis SRC – Psikoteknik açmış olduğu 3. şubesiyle  Aliağalılara en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.

Açılış Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren ve Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp’in katılımlarıyla gerçekleşti.  Açılış öncesi konuşma yapan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka şunları dile getirdi. ” Böylesi genç girişimciler gördükçe çok mutlu oluyorum. Yeni nesil bu konuda biraz daha pasif kalıyor. Bakıyorum gençlerimizin çoğu telefon ve internet dünyasına kapılmış, adeta bu dünya ile ilişkisini kesmiş gibiler. Benim böylesi genç girişimci arkadaşlarımdan tek isteğim hiç bir zaman vaz geçmesinler, sabırlı olsunlar. Muhakkak ki başarılı olacaklardır.” diyen Saka, bol kazançlar dileyerek hep birlikte kurdeleyi kestiler.