BERTO BAŞKANI ÜRPER, FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, "Kariyer Günleri" kapsamında etkinlik düzenleyen Bergama Yusuf Kemalettin Perin Fen Lisesi 11. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Kendini tanıttıktan sonra iş hayatında edindi...

Özgürses Gazetesi
11:40 -
Abone ol
BERTO BAŞKANI ÜRPER, FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, “Kariyer Günleri” kapsamında etkinlik düzenleyen Bergama Yusuf Kemalettin Perin Fen Lisesi 11. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.
Kendini tanıttıktan sonra iş hayatında edindiği tecrübeleri paylaşan Ürper, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Gelişen dünyada ileride hangi mesleklere daha çok ihtiyacın artacağı hakkında da bilgiler veren Başkan Ürper, öğrencilerden özellikle kendilerini geliştirmelerini istedi ve; “Gelecekte seçimlerinizi yaparken her zaman rakipleriniz olacak. Onların arasından sıyrılabilmenizin tek yolu kendinizi geliştirmeniz. Yabancı dil öğrenin, dünya insanı olun, teknolojiyi iyi kullanın ve sadece ülkeniz ile kalmayıp tüm dünyayı takip edin. Sizi neyin mutlu ettiğini bulun ve o hedefe doğru ilerleyebilmek için var gücünüz ile çalışın” dedi.
Okul Müdürü Mehmet Sami Yalım‘ın Başkan Ürper’e bir çiçek takdim etmesiyle etkinlik sona erdi.