ALİAĞA’DA YILDIZLAR GEÇİDİ

Aliağa Belediyesinin Ramazan ayına özel düzenlediği etkinlikler Aliağalıların büyük beğenisini topladı. Her gün bir birinden farklı sanatçıları Aliağalılarla buluşturmaya devam eden Aliağa  Belediyesi Aliağalılara huzurlu ve keyif...

Özgürses Gazetesi
04:43 -
Abone ol
ALİAĞA’DA YILDIZLAR GEÇİDİ

Aliağa Belediyesinin Ramazan ayına özel düzenlediği etkinlikler Aliağalıların büyük beğenisini topladı. Her gün bir birinden farklı sanatçıları Aliağalılarla buluşturmaya devam eden Aliağa  Belediyesi Aliağalılara huzurlu ve keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Düzenlenen Hamiyet konserinde vatandaşlar yoğun katılım gösterirken, tiyatro oyunlarında ise vatandaşlar yer bulmakta zorlandı. Türkiye’nin Kavuk sahibi tek meddahı Rauf Altıntak yönetiminde gerçekleştirilen söyleşiler ise  vatandaşların iftar öncesinde huzur dolu saatler geçirmesini sağlıyor.Rauf Altıntak konuğu olan tiyatro oyuncusu Suna Keskin, etkinlikleri düzenleyen Aliağa Belediyesine teşekkür etti. Keskin,“ Aliağa Belediyesinin tertip ettiği bu  güzel ay için ve bizi davet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür etmek istiyorum.  Aliağa halkı çok şanslı güzel bir ay geçiriyorsunuz. Gördüğüm manzara çok güzel, böylesi festival niteliği taşıyan ramazan eğlencelerini  tertip ettiğiniz için tebrik ediyor ve kutluyorum . Burada olmaktan da çok gururlu olduğumu söylemek istiyorum.” dedi.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen Hamiyet Konseri  hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Vatandaşlarında eşlik ettiği muhteşem konser gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Gecenin sonunda ses sanatçısı Hamiyet’e gecenin anısına Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kayhan plaket takdim etti.