POLİS HAFTASINDAKİ KUTLAMALAR ALİAĞA’DA FARK YARATTI

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri hafta sonu da devam etti. Kutlamalarda klasik arabalar ve motosikletler oldukça dikkat çekti. Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü kapsamında Aliağa’da ...

Özgürses Gazetesi
09:44 -
Abone ol
POLİS HAFTASINDAKİ KUTLAMALAR ALİAĞA’DA FARK  YARATTI

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri hafta sonu da devam etti. Kutlamalarda klasik arabalar ve motosikletler oldukça dikkat çekti.

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü kapsamında Aliağa’da düzenlenen etkinlikler hafta sonu da devam etti. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Aliağa Polis Plajı’nda teşkilat mensuplarının ve ailelerinin davetli olduğu bir piknik organize edildi. Sonraki gün İzmir Motosikletliler Kulübü, Aliağa Motosiklet Kulübü ve İzmir Klasik Otomobilciler Derneği’ne bağlı araçlar Aliağa Emniyet Müdürlüğü’nden başlayarak ilçe sokaklarında konvoy oluşturdu. 30 klasik araba ve 200 civarı motosiklet Aliağa sokaklarında turladıktan sonra Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak vatandaşla buluştu. Atatürk Anıtı’na şehit polisler Fethi Sekin ve Buket Keleş’in fotoğrafları asıldı. Düzenlenen törenin ardından şehitler için lokma döktürüldü.
İzmir Klasik Otomobilciler Derneği’ne ve motorculara katılımlarından dolayı Kaymakam Erhan Günay ve Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş tarafından plaket verildi.