ULUSLARARASI BERGAMA VETERAN BASKETBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Bergama Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası için geri sayım başladı. Türkiye’nin ilk ve tek veteran basketbol turnuvası olan UBVBT, 24 – 26 Nisan tarihleri arası...

Özgürses Gazetesi
04:13 -
Abone ol
ULUSLARARASI BERGAMA VETERAN BASKETBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Bergama Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası için geri sayım başladı.

Türkiye’nin ilk ve tek veteran basketbol turnuvası olan UBVBT, 24 – 26 Nisan tarihleri arasında40 yaş üstü efsane basketbolcularıbir araya getirecek.

Katılımın her geçen yıl daha da arttığı turnuvada, Bergama Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek müsabakalarda yerli ve yabancı veteranlar kıyasıya mücadele edecek.

Ayrıca turnuva kapsamında veteranların jüri koltuğunda oturacağı bir genç yetenekler yarışması düzenlenecek. 18 Nisan’da başlayıp 24 Nisan’da sona erecek olan elemelere dileyen herkes katılabilecek. Elemeler 18 – 24 Nisan tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek. 25 Nisan’da ise Bergama Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda yarışmanın finali yapılacak.

Dördüncü kez turnuvaya ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Yıllarca omuz omuza veya karşı karşıya mücadele etmiş efsane basketbolcular, Bergamalı basketbolseverlere bir kez daha spor şöleni yaşatacak. Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası’na yabancı takımların ilgisinin artması da ilçemizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor” dedi.

Bu arada, turnuvanın koordinatörü FİBA kokartlı eski basketbol hakemi Ufuk Akyüz, bu akşam saat 19:00’da TRT Spor ekranlarında yayınlanan Pota programına konuk olarak turnuvayı anlatacak.