Sertel, CHP’nin efsane ismi İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, 30 yılı aşkın İzmir İl Genel Meclis üyeliği yapan 92 yaşındaki İbrahim Yılmaz’ı evinde ziyaret etti. İzmir İl Genel Meclisi’nin her kademesinde görev yapan ve hizmetleriyle efsa...

Özgürses Gazetesi
03:31 -
Abone ol
Sertel, CHP’nin efsane ismi İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, 30 yılı aşkın İzmir İl Genel Meclis üyeliği yapan 92 yaşındaki İbrahim Yılmaz’ı evinde ziyaret etti.

İzmir İl Genel Meclisi’nin her kademesinde görev yapan ve hizmetleriyle efsane hale gelen İbrahim Yılmaz’ı ziyaret eden Atila Sertel, “İbrahim Yılmaz ağabeyimiz hem değerli bir parti büyüğümüz hem de İzmir’e önemli hizmetlerde bulunan önemli bir isim. Bizler İbrahim ağabey gibi parti büyüklerimizden aldığımız siyasi terbiye ile hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyle kavga etmeden yolumuza devam ediyoruz. 8 Haziran sabahı Türkiye her kesimi kucaklayan temiz bir iktidara uyanacak” diye konuştu.

“SERTEL’E KEFİLİM”

CHP İzmir Milletvekili Adayı Atila Sertel’in sürpriz ziyaretinden memnun olan eski İl Genel Meclis üyesi İbrahim Yılmaz da “Atila kardeşimizin adaylığına çok sevindim. Geçmişte verdiği hizmetleri yakinen biliyorum. Onun milletvekilliğine kefilim. İnanıyorumki; iyi, çalışkan, dürüst bir milletvekili olarak İzmir’e ve Türkiye’ye büyük hizmetleri olacak” dedi.