MUTLU TURİST MUTLU ESNAF SERTİFİKALARI VERİLDİ

17 Nisan Cuma günü ilk seferini yapacak olan Bergama Seni Çağırıyor projesinin ikinci etabı için hazırlıklar tamamlandı. Bergama Ticaret Odası, Bergama Belediyesi, Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu, Ege Üniversitesi Sürekli E...

Özgürses Gazetesi
03:24 -
Abone ol
MUTLU TURİST MUTLU ESNAF SERTİFİKALARI VERİLDİ

17 Nisan Cuma günü ilk seferini yapacak olan Bergama Seni Çağırıyor projesinin ikinci etabı için hazırlıklar tamamlandı.

Bergama Ticaret Odası, Bergama Belediyesi, Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu, Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ortaklığı ile Bergama Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde ‘Mutlu Turist Mutlu Esnaf’ sloganıyla Bergama Seni Çağırıyor projesi için hazırlanan 20 saatlik Turizm İyileştirme Eğitimi sertifikaları Bergama Ticaret Odası Recep Darılmaz Meclis Salonu’nda katılımcılara verildi.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper: “ Yapmışolduğumuz bu eğitimekatılımınızdandolayıöncelikle sizlere teşekkürediyorum. Almışolduğunuzeğitimler sonunda sizlere bir iyi turizm işletmesi etiketi verilecektir. Aynı zamanda buraya gelen turistlere bu etiktinolduğuişletmelerin turizm eğitimialdığı belirtilecek. Bu eğitimi daha genişkapsamlı olarak diğer sorumluluk alanımız olan ilçelerde de gerçekleştirmek istiyoruz. Burada bulunan Ege Üniversitesi hocalarımıza da emeklerinden dolayıteşekkürediyorum. Turizm kenti olan Bergama’da gelen misafirlere karşıduyarlılığınızı her zaman en yüksekdüzeydetutmanızıistiyorum.”sözleriniifaTde etti.

Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. M. Metin Artukoğlu,“Almış olduğunuz bu eğitimi sadece şimdilikdeğil yaşam boyu sürdürmenizidiyorum.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılara Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Atlam, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Ali Sarıl, Genel Sekreter Gülay Koç, Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. M. Metin Artukoğlu, Öğretim Görevlisi Emre Ataberk, Bergama Terziler Odası Başkanı Yusuf Kurtuldu tarafından sertifikalar verildi.