Bergama’da zabıta Yukarıada’ya ekmek dağıttı

Bergama’da önceki gün başlayan yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşayan Yukarıada Mahallesi sakinlerinin imdadına Bergama Belediyesi yetişti. Mahalleye dağıtılmak üzere ekmek götürüldü. Başkan Koştu, “Kar yağ...

Özgürses Gazetesi
11:00 -
Abone ol
Bergama’da zabıta Yukarıada’ya ekmek dağıttı

Bergama’da önceki gün başlayan yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşayan Yukarıada Mahallesi sakinlerinin imdadına Bergama Belediyesi yetişti. Mahalleye dağıtılmak üzere ekmek götürüldü. Başkan Koştu, “Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle zor saatler geçiren Yukarıadalı hemşehrilerimizin yanındayız. Milletimizin ve Devletimizin sıcaklığını belediyemiz eliyle mahalle sakinlerimize ulaştırdık” dedi.

Bergama Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava nedeniyle yüksek kesimlerde bulunan kırsal mahallelere yönelik yoğun bir çalışma başlattı. Ekipler yol açma, kar küreme ve tuzlama faaliyetlerine kar yağışının görüldüğü ilk andan itibaren aralıksız devam ederken, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de Yukarıada Mahallesi sakinlerine dağıtılmak üzere ekmek götürdü. Belediye Başkanı Hakan Kotu’nun talimatıyla ilçe merkezinden ekmek alan Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, en çok kar yağışı görülen yerleşim yerlerinden birisi olan Yukarıada Mahallesi’ne ulaştı. Burada yanlarında getirdikleri ekmeği vatandaşlara dağıtan ekipler, ayrıca ilgili birimlere aktarılmak üzere mahallede herhangi bir olumsuzluk olup olmadığını not ederek geri döndüler.