Başkan Koştu, “Milletin Kahramanlığı 15 Temmuz, Asla Unutulmayacak

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 5. yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yapan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Ülkemizin geleceğine kast eden hain darbe girişimini milletçe geri püskürttük. Vatan sevgimizi, ülkemizin o...

Özgürses Gazetesi
01:54 -
Abone ol
Başkan Koştu, “Milletin Kahramanlığı 15 Temmuz, Asla Unutulmayacak

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 5. yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yapan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Ülkemizin geleceğine kast eden hain darbe girişimini milletçe geri püskürttük. Vatan sevgimizi, ülkemizin onurunu ve milli iradeye ne kadar çok bağlı olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha gösterdik” dedi.

Hain terör örgütü FETÖ’nün gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı tüm dünyada dikkatle izlenen bir direnişin ve kararlılığın ortaya konulduğuna yaptığı açıklamasında dikkat çeken Başkan Koştu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere milletçe dik duruşumuzla ülkemiz 15 Temmuz gecesi adeta uçurumun eşiğinden döndü. O gece milletimiz doğusundan-batısına, güneyinden-kuzeyine birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek güçlü ülkemizin istiklal ve istikbal mücadelesini ortaya koydu. O gece milletin gösterdiği direniş darbe sevicilerin yüzüne bir tokat olarak indi. Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını dost, düşman herkes gördü. Biliyoruz ki o gecenin hedefi istikrarlı bir şekilde güçlenen ve büyüyen Türkiye’mizin önünü kesmekti. Ama hamd olsun bunu heves edenlerin, hevesi kursaklarında kaldı. Güzel Anadolu’muz o gece bir kez daha bizlere vatan kılınmıştır. 15 Temmuz gecesi canını hiçe sayan ve bu topraklar için canını feda eden, tanklara karşı dimdik duran şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.