Aliağa Esnaf Kefaletin Başkanı Salih Yiyitalp!

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan seçimi sonuçları belli oldu. Enka Spor salonunda  yapılan genel kurula ilgi büyük oldu. Esnaf ve Sanatkarların ilgiyle takip ettiği seçimi  487  oy alan mevcut Başkan Salih Yiy...

Özgürses Gazetesi
09:38 -
Abone ol
Aliağa Esnaf Kefaletin Başkanı Salih Yiyitalp!

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan seçimi sonuçları belli oldu. Enka Spor salonunda  yapılan genel kurula ilgi büyük oldu. Esnaf ve Sanatkarların ilgiyle takip ettiği seçimi  487  oy alan mevcut Başkan Salih Yiyitalp  kazandı.

Divan Başkanlığını, Esnaf ve Kooperatif Odası Genel Koordinatörü Sebahattin İşbir’in yaptığı genel kurulda, mevcut başkan Salih Yiyitalp  ve Ragıp Türkmen  başkanlık için yarıştı. 597 delegenin oy kullandığı seçimde 487 oy alan mevcut başkan Salih Yiyitalp , yeniden başkan seçildi. Ragıp Türkmen  ise 110 oy aldı.
Başkan seçildiği için mutlu olduğunu ifade eden Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Yiyitalp , tüm üyelere teşekkür etti. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söyleyen Başkan Yiyitalp, “oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim. Biz birlik ve beraberlik içerisinde tüm üyelerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ben sizden razıyım, Allah’ta sizden razı olsun” dedi.
Yiyitalp daha sonra ise uzun yıllar kooperatifin başkanlığını yapmış olan Adal Altay’a teşekkür plaketi takdim etti.