CHP ALİAĞA’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve yönetimi geçtiğimiz hafta sonu birinci genel kurulunu gerçekleştiren İYİ Parti Aliağa İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve beraberi...

Özgürses Gazetesi
09:11 -
Abone ol
CHP ALİAĞA’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve yönetimi geçtiğimiz hafta sonu birinci genel kurulunu gerçekleştiren İYİ Parti Aliağa İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve beraberindeki yönetimi, geçtiğimiz hafta sonu birinci olağan genel kurulunu gerçekleştiren İYİ Parti Aliağa İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Ziyarette İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Karaşan ve partinin yeni seçilen ilçe yönetimi de hazır bulundu. Durmaz,  “İlk kongrenizi gerçekleştirdiniz. Hayırlı, uğurlu olsun. Çok nezih bir kongre oldu. Siyasetin bir dayanışmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. O sebeple biz de kongrenize katılım gösterdik. İlçe Başkanı Yücel Karaşan ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi. CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yücel Karaşan ise kongreye katılımlarından dolayı Durmaz’a ayrıca teşekkür ederek, “Kongremize katılımınız ve ziyaretiniz bizi onurlandırdı. Bizim için güzel bir jest oldu. Şahsınıza ve CHP Aliağa İlçe Teşkilatı’na teşekkür ederim.” dedi. Sohbet havasında geçen ziyarette Türkiye ve Aliağa gündemi konuşuldu.