ALİAĞA ODA BAŞKANLARINDAN BİRLİK BAŞKANI ZEKERİYA MUTLU’YA ZİYARET

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanları ve yönetimi İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu makamında ziyaret etti. Ocak ayında  gerçekleştirilen  Olağan Genel Kuru...

Özgürses Gazetesi
09:06 -
Abone ol
ALİAĞA ODA BAŞKANLARINDAN BİRLİK BAŞKANI ZEKERİYA MUTLU’YA ZİYARET

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanları ve yönetimi İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

Ocak ayında  gerçekleştirilen  Olağan Genel Kurulların ardından yeniden başkan seçilen Aliağa  Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp ve  Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni başkanı Serdar  Berk ve yönetimi İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu’yu makamında iadeyi ziyarette bulundular.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı olan ve esnaflarına hizmet eden odaların önemine vurgu yapan Mutlu “ Yapabileceğimiz ne varsa her zaman  odalarımızın yanındayız. Odalarımız için elimizden gelenin fazlasını yapamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki döneme bakarak kendimize yeni hedefler koymamız gerekir. Birlik ve beraberliği esas alarak odamızın için de ve dışında  yapabileceklerimizi yapacağız ve yapamadıklarımızı  diğer kurumlarla iletişime  geçerek  yapmaya çalışacağız.” Dedi.  Mutlu, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda başkanlarına ve yönetime  teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen  sohbette   Şoför ve Esnaf  oda  başkanları tüm faaliyetlerini üyelerini ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceklerini, her iki odanın  iş birliğini  artırarak güçlerine  güç katarak, sıkıntıları zamanında, eksiksiz ve kalıcı olarak çözerek odaların hedeflenen konuma getireceklerini ifade ettiler.