CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ÖZCAN DURMAZ’DAN ADAYLIK SİNYALİ!..

Sosyal Medya üzeriden canlı yayın yapan bir internet radyosuna konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa ilçe Başkanı Özcan Durmaz, Aliağa için Belediye Başkan adayı olacak mısınız? Sorusuna “yerel yönetimi çok iyi bilirim ve görev ver...

Özgürses Gazetesi
02:22 -
Abone ol
CHP ALİAĞA  İLÇE BAŞKANI ÖZCAN DURMAZ’DAN ADAYLIK SİNYALİ!..

Sosyal Medya üzeriden canlı yayın yapan bir internet radyosuna konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa ilçe Başkanı Özcan Durmaz, Aliağa için Belediye Başkan adayı olacak mısınız? Sorusuna “yerel yönetimi çok iyi bilirim ve görev verilirse de hakkıyla yaparım” diyerek adaylık sinyali verdi.

Özcan Durmaz “1989’dan bu yana yerel yönetimin içindeyim. Bunun için bir kente nasıl dokunulacağını çok iyi bilirim. Yerel yönetimin tüm özelliklerini bilirim. Gerekirse partim tarafından görev verilirse de hakkını vererek yaparım. Eğer verilmezse de görev verilen arkadaşlarımın sonuna dek yanında dururum.” Diyerek Aliağalılara mesaj verdi.  Sosyal medya üzerinden yayınlanan programda canlı yayın sırasında gelen yoğun mesajlar Başkan Özcan Durmaz’ı mutlu ederken, bu süreçte parti ve Aliağa halkı bu durumu nasıl karşılayacaklar şimdiden merak konusu?

Haber: Özgür GÜN