ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ DİJİTAL PLATFORMA TAŞINIYOR

Aliağa’da sporu, kültürü ve sanatı tek çatı altında toplayan Aliağa Gençlik Merkezi dijital platforma taşınıyor. Vatandaşların Aliağa Gençlik merkezi ile ilgili bilgiye, duyurulara, etkinliklere ve kurs programlarına daha rahat ulaşa...

Özgürses Gazetesi
06:06 -
Abone ol
ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ DİJİTAL PLATFORMA TAŞINIYOR

Aliağa’da sporu, kültürü ve sanatı tek çatı altında toplayan Aliağa Gençlik Merkezi dijital platforma taşınıyor.

Vatandaşların Aliağa Gençlik merkezi ile ilgili bilgiye, duyurulara, etkinliklere ve kurs programlarına daha rahat ulaşabilmeleri amacıyla hazırlanan www.aliagagenclikmerkezi.com adresi 16 Eylül 2019 Pazartesi günü, saat 12.00’den itibaren yayın hayatına başlıyor.

Yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna, bölgenin en donanımlı fitness salonuna, Aliağa Belediyesi Sanatevi’ne (ASEV), Aliağa Belediyesi Spor Okulları’na, sinema salonlarına ve Nadir Nadi Kütüphanesi’ne ev sahipliği yapan Aliağa Gençlik Merkezi, dijital platformda da yerini alıyor. Aliağalılar, online kayıt yapabilecekleri web sayfası sayesinde kontenjanları anlık olarak takip ederek kurslardan faydalanabilirken, duyuru ve kurs programları hakkında bilgi edinmek için Aliağa Gençlik Merkezi’ne gitmek zorunda kalmayacak.

Vatandaşların, Aliağa Gençlik Merkezi bünyesinde verilen kurslar, eğitimler, aktiviteler ve sinema seansları hakkında bilgi edinebilmek için akıllı telefon, tablet veya bilgisayarlarından www.aliagagenclikmerkezi.com adresini ziyaret etmeleri yeterli olacak.

KURS PROGRAMLARINA KAYITLAR WWW.ALİAGAGENCLİKMERKEZİ.COM ADRESİNDE YAPILACAK

www.aliagagenclikmerkezi.com sitesinin ana sayfasındaki geri sayım sayacının tamamlanarak yayın hayatına başlaması ile birlikte; Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) bünyesinde verilen tüm kurs programlarına (keman, piyano, gitar, bağlama, ney, ritim atölyesi, bateri, halk dansları, latin dansları, bale, tiyatro, çocuk tiyatrosu, resim, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, kısa film atölyesi), Aliağa Belediyesi Spor Okulları kapsamındaki spor kurslarına (basketbol, futbol, karate, güreş, aerobik, voleybol, satranç) fitness spor salonu (zumba, pilates, spinning) ve yüzme kursları üyelikleri için kayıtlar buradan yapılacak. Eğitmen ve ücret bilgilerine ulaşılabileceği gibi tüm kayıtlar için ödemeler de yine www.aliagagenclikmerkezi.com adresinden kredi kartı ile yapılacak.

ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ ÖZEL EĞİTİM

Aliağa Gençlik Merkezi’nde 5-14 yaş aralığındaki çocuklar için ücretsiz olarak hazırlanan Özel Eğitim programı kapsamında; Otistik ve Down Sendromlu çocuklara boy, kilo ve kişisel becerileri göz önünde bulundurarak bireysel spor aktivite programları düzenleniyor. Oyun kurup sosyalleşme becerileri geliştirilerek dil gelişimlerine katkı sağlanıyor.

KONTENJANLAR HALKA AÇIK OLACAK

Aliağa Belediyesi Spor Okulları ve ASEV bünyesinde verilecek olan kurslar her yıl olduğu gibi bu yıl da sınırlı kontenjanlara sahip olacak. Kurs programlarına kayıt yaptırmak için www.aliagagenclikmerkezi.com adresini ziyaret eden vatandaşlar seçtikleri kurs programının da güncel kontenjanını anlık olarak görebilecek.

PROFESYONEL EĞİTMEN KADROSU

Kültürü, sporu ve sanatı tek bir çatı altında toplayan Aliağa Gençlik Merkezi, profesyonel eğitmen kadrosuyla da dikkat çekiyor. Aliağa Gençlik Merkezi’ndeki tüm kurs programlarında ve spor branşlarında kendi alanında uzman eğitmenler görev yapıyor. 7’den 77’ye tüm vatandaşların iş ve okuldan kalan zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilecekleri, sanatsal faaliyetlere katılabilecekleri, spor yapabilecekleri, sosyalleşebilecekleri, keyif alarak vakit geçirebilecekleri kurslar aylık sadece 50 TL’den başlayan fiyatlarla hizmete sunuluyor. 

ASEV KURSLARI İÇİN KAYITLAR 16 EYLÜL GÜNÜ SAAT 12.00’DE BAŞLIYOR

Büyükten küçüğe her yaştan Aliağalıya sanatı sevdiren ASEV’de 2019-2020 dönemi kursları için kayıtlar 16 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 12.00’de www.aliagagenclikmerkezi.com sayfasından yapılacak müracaatlarla başlayacak. Deneyimli ve güçlü kadrosuyla her yıl binlerce Aliağalıya sanat alanında eğitimler veren ASEV, hazırladığı geniş kapsamlı kurs programı ile kentin sanat hayatına bu yıl da renk katacak.