Aliağa’da 7’den 77’ye Sanat Festivali Devam Ediyor

AliaÄŸa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iÅŸ birliÄŸinde organize edilen ‘AliaÄŸa Sanat Günleri’nde sanat şöleni üçüncü haftada da devam etti. Hafta boyunca gösterime sunulan açık havada sinema, çocuk tiyatrosu ve AÅŸkım Kapışmak ile 'Ä°liÅ...

Özgürses Gazetesi
09:46 -
Abone ol
Aliağa’da 7’den 77’ye Sanat Festivali Devam Ediyor

AliaÄŸa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iÅŸ birliÄŸinde organize edilen ‘AliaÄŸa Sanat Günleri’nde sanat şöleni üçüncü haftada da devam etti. Hafta boyunca gösterime sunulan açık havada sinema, çocuk tiyatrosu ve AÅŸkım Kapışmak ile ‘Ä°liÅŸkiler Komedisi’ 7’den 77’ye tüm AliaÄŸalılara sanat dolu bir hafta yaÅŸattı.

Aliağa’da 30 Ağustos’a kadar sürecek olan sanat festivalinin üçüncü haftasında ‘Top Gun: Maveric’ isimli sinema filmi Şehit Oğuz Özgür Çevik Parkı ve Helvacı Meydanı’nda sinemaseverleri bir araya getirdi. Tom Cruise, Val Kilmer, Jennifer Connelly, Miles Teller gibi Hollywood’un ünlü isimlerinin yer aldığı aksiyon filmi, sinema tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşattı.

Çocuklar ‘Alice Harikalar Diyarı’ ile Eğlendi
Çocukların yaz tatilini renklendiren çocuk tiyatrolarında bu hafta Alice Harikalar Diyarı’nda isimli oyun Aliağa Belediyesi Ulaş Bayam Açık Hava Tiyatrosu’nda gösterime sunuldu. Miniklerin aileleriyle birlikte akın ettikleri oyun, minik seyircisine keyifli anlar yaşattı. Yoğun ilgi gören çocuk tiyatrolarında 4.haftada, 19 Temmuz Çarşamba günü, saat 20.00 ve 21.30 seanslarında ‘Kuğu Gölü Balesi’ minik seyircisiyle buluşacak.

Aşkım Kapışmak’tan ‘İlişkiler Komedisi’
‘AliaÄŸa Sanat Günleri’nde üçüncü hafta AÅŸkım Kapışmak ile ‘Ä°liÅŸkiler Komedisi’ adlı gösteriyle son buldu. YoÄŸun ilgi nedeniyle iki kez sahnelenen tek kiÅŸilik gösteride yazar, davranış bilimleri ve iletiÅŸim uzmanı, psikolog AÅŸkım Kapışmak, kadın ve erkek doÄŸasındaki farklılıkları mizahi bir dille seyirciye aktardı. AÅŸkım Kapışmak, UlaÅŸ Bayam Açık Hava Tiyatrosu’nu tıklım tıklım dolduran izleyicilere; iliÅŸkilerde sık yaÅŸanan problemler, toksik iliÅŸkiler, aÅŸk ve mutluluk konuları üzerine dikkat çekici bilgiler verdi. AÅŸkım Kapışmak, mizah öğeleriyle süslediÄŸi oyunun finalinde ayakta alkışlandı. Gecenin sonunda sahneye davet edilen AliaÄŸa Belediye BaÅŸkanı Serkan Acar, katılımlarıyla AliaÄŸa Sanat Günleri’ne deÄŸer katan AÅŸkım Kapışmak’a teÅŸekkür ederek çiçek takdim etti.