TAKININ KENTİ FOÇA

Foça El Emeği Takı Grubu sekizinci sergisini açtı… Foça’yı el emeği takı ürünleri ile de gündeme getirmek ve aile bütçelerine katkı sağlamak için çalışan Foça El Emeği Takı Grubu, sekizinci kez sergi açtı. ‘Takı defilesi...

Özgürses Gazetesi
10:37 -
Abone ol
TAKININ KENTİ FOÇA

Foça El Emeği Takı Grubu sekizinci sergisini açtı…

Foça’yı el emeği takı ürünleri ile de gündeme getirmek ve aile bütçelerine katkı sağlamak için çalışan Foça El Emeği Takı Grubu, sekizinci kez sergi açtı. ‘Takı defilesi’nde sergilenen kolyeler, bileklikler, küpeler ve kemerler, takıseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Foça Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen sergi açılışı ve defileye; Foça Kaymakamı Ali Çetin ve eşi Sibel Çetin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile çok sayıda takısever katıldı.Sergi açılışına gelenleri, Foça Belediyesi Gençlik Orkestrası mini bir konserle karşıladı.

Foça El Emeği Takı Grubu üyeleri, yıl boyu ürettikleri 474takıdan özenle seçtikleri 324 eseri Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde beğeniye sundu.Foça’nın sahil taşlarının da malzeme olarak kullanıldığı ve Kasım 2016-Mayıs 2017 döneminde üretilen eserlerde; ağırlıklı olarak makrome, kilim dokuma, sutaşı, boncuk dokuma teknikleri kullanıldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sanata ve el emeğine verecekleri desteğin süreceğini belirtti.

Beğeniye sunulan ürünlerin satışının da yapıldığı sergi;20 Temmuz 2017 Perşembe gününe dek, her gün 10.00-24.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek.