BAŞKAN HAKAN KOŞTU’DAN TÜM İZMİR’E DAVET!

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, katıldığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nda İzmir ve ilçelerinin Belediye Başkanlarını ve tüm İzmirlileri Bergama Kermesi’ne davet etti. Hakan Koştu, yaptığı...

Özgürses Gazetesi
02:20 -
Abone ol
BAŞKAN HAKAN KOŞTU’DAN TÜM İZMİR’E DAVET!

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, katıldığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nda İzmir ve ilçelerinin Belediye Başkanlarını ve tüm İzmirlileri Bergama Kermesi’ne davet etti.

Hakan Koştu, yaptığı konuşmada, “ Mustafa Kemal Atatürk’ün önerisi ile kutlanmaya başlanan ve bu yıl büyük bir özenle hazırladığımız 17- 23 Haziran tarihlerindeki 83. Uluslararası Bergama Kermesi’ne siz başkanlarımızla birlikte meclisimizin değerli üyelerini ve tüm İzmirlileri bekliyoruz. Amacımız, Unesco Dünya Kültür Mirası Listesi’nin 999. üyesi olan Bergamamızın tarihi, sosyal ve kültürel değerlerine dikkat çekmek olan Bergama Kermesi ile sizleri geleneksel Bergama konukseverliği ile tanıştırmak istiyoruz.” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, davete teşekkür etti ve Büyükşehir Belediyesi olarak, Bergama’nın tanıtımı yönünde her türlü desteği vereceklerini söyledi.