KIZILAY İZMİR’DEN ÇOCUKLAR İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Türk Kızılay İzmir Şubesi, ihtiyaç sahibi çocuklara giyecek, oyuncak ve ayakkabı yardımı ulaştırmayı hedefleyen “Onun Mutluluğu Projesi” için yardım kampanyası düzenledi. Kampanyaya şarkıcı Burak Ömer Toprak ve Erdal Toprak’da ...

Özgürses Gazetesi
11:28 -
Abone ol
KIZILAY İZMİR’DEN ÇOCUKLAR İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Türk Kızılay İzmir Şubesi, ihtiyaç sahibi çocuklara giyecek, oyuncak ve ayakkabı yardımı ulaştırmayı hedefleyen “Onun Mutluluğu Projesi” için yardım kampanyası düzenledi. Kampanyaya şarkıcı Burak Ömer Toprak ve Erdal Toprak’da ( Toprak Kardeşler)destek verdi.

Toprak Kardeşler,Türk Kızılay İzmirve İzmir Bakırçay üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu tarafından düzenlenen yardım kampanyası için Türk Kızılay İzmir Şubesinde gönüllülere ve çocuklara çevrimiçi konser verdi. Çocukları eğlendirirken “Onun Mutluluğu Projesi” ile daha fazla ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşmak için yardım da toplandı.

İzmir Bakırçay Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu Başkanı Batuhan Mutlu: “İzmir Bakırçay Üniversitesi olarak “Onun Mutluluğu Projesi” kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için Toprak Kardeşler ile birlikte bir bağış kampanyası başlattık. Başlattığımız yardım kampanyasıyla yaklaşık 100 çocuğa ulaşabilecek miktarda bağış topladık. Gelen bağışlarla çocuklara tişört, şort,oyuncak ve ayakkabı almayı hedefliyoruz.” dedi.