Bergama TOKİ için gün saymaya başladı

Başkan Koştu; “Halkımıza vermiş olduğumuz seçim sözlerinden birisinin daha yaşama geçmesinin sevincini yaşıyoruz” dedi. TOKİ tarafından Bergama’ya inşa edilecek olan 274 adet konutun iş ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştir...

Özgürses Gazetesi
02:49 -
Abone ol
Bergama TOKİ için gün saymaya başladı

Başkan Koştu; “Halkımıza vermiş olduğumuz seçim sözlerinden birisinin daha yaşama geçmesinin sevincini yaşıyoruz” dedi.

TOKİ tarafından Bergama’ya inşa edilecek olan 274 adet konutun iş ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilmek üzere duyurusu yapıldı. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun seçim vaatleri arasında bulunan TOKİ’nin Bergama’ya konut inşa etmesi sözünün ardından ihale duyurusunun yapılması ilçede sevinçle karşılandı.

BAŞKAN KOŞTU; “BERGAMA’YA İLK ETAP DA 274 KONUT İNŞA EDİLECEK”

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Nisan, Mayıs ve Haziran ayı içerisinde yurt genelinde 28 yeni projeyi hayata geçirmek üzere ihale duyurusunu gerçekleştirdi. İnşa edilecek yeni projelerde dar ve orta gelirli aileler için yeni konut üretilecek. 28 proje içerisinde Bergama’nın da yer alması ilçede sevinçle karşılandı.

BAŞKAN KOŞTU; “BİR SEÇİM VAADİMİZİ DAHA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Bergama halkına TOKİ’nin ilçeye yeni konutlar inşa etmesi sözünü veren Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Böylelikle bu sözümüzü gerçekleştirmiş oluyoruz. TOKİ ülkemizin birçok bölgesinde yıllardır konut üretip duruyor. Girişimlerimiz sonucu ilçemizde de konut yapılması yönünde karar alındı. Hemşerilerimizin bu konutları sabırsızlıkla beklediğini biliyoruz. Buradan müjdeyi vermek istiyorum. İlçemiz Zafer Mahallesi’nde hem de kentimizin en gözde yerleri arasında bulunan Berksoy Otel’in kuzeyinde 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00’de yapılacak. Hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.