ÇAĞATAY GÜÇ’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA  ZİYARET

Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ve belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Aliağa’da hizmet veren sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Aliağa Devlet Hastanesi ve Aliağa’da bulunan aile...

Özgürses Gazetesi
06:07 -
Abone ol
ÇAĞATAY GÜÇ’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA  ZİYARET

Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ve belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Aliağa’da hizmet veren sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Aliağa Devlet Hastanesi ve Aliağa’da bulunan aile sağlık merkezleri çalışanlarına ziyarette bulunan  CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “Bugün, fedakarca hizmet veren, gece gündüz demeden insan sağlığı için çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyoruz. Aliağa’mızda ve ülkemizde sağlığımızı emanet ettiğimiz doktorlarımızın, hemşirelerimizin, teknisyenlerimizin ve sağlık sektöründe görev alan tüm profesyonellerin emekleri ve özverileri sonsuz teşekkürü hak ediyor. Zorlu koşullarda dahi insan sağlığı için mücadele eden siz kahramanlara minnettarız. Tüm sağlık çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl dileriz. 14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun” mesajlarını iletti.

Aliağa’nın sağlık alanındaki eksikliklerinin tamamlanması için yerel yönetimler olarak sorumluluk almak gerektiğine de değinen Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve sağlık çalışanlarımızın çalışma koşullarını iyileştirmek adına yapılacak her türlü çalışmayı destekleyeceğim.  Aliağa’mızın sağlık alanındaki eksikliklerinin tamamlanması adına ilgili kurumlarla iletişim kurmak öncelikli sorumluluğumuz olacaktır” dedi.