SERBEY KAFE’DE KORONA VİRÜSÜNE KARŞI TEDBİR ALINDI!

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen yeni tip koronavirüs salgınına karşı SERBEY KAFE’ de tedbirlerini almaya devam ediyor. Rutin temizlik çalışmalarının periyotları sıklaştırılarak, masa, sandalye, kapı kolları, ...

Özgürses Gazetesi
12:21 -
Abone ol
SERBEY KAFE’DE KORONA VİRÜSÜNE KARŞI TEDBİR ALINDI!

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen yeni tip koronavirüs salgınına karşı SERBEY KAFE’ de tedbirlerini almaya devam ediyor.

Rutin temizlik çalışmalarının periyotları sıklaştırılarak, masa, sandalye, kapı kolları, lavabolar gibi sık kullanılan yüzeyler gün içinde sürekli olarak klorak ile temizlenmektedir. Ürün servislerinde tek kullanımlık malzemeler müşterilerin tercihine sunulmuştur.

Bir talimat  beklemeden çalışmaları yapan SERBEY KAFE sorumluları “misafirlerimizin sağlığı bizim için önemli o yüzden hijyen tedbirlerine her zaman fazlasıyla dikkat ediyoruz. Personelin hijyen eğitimleri de tekrarlanarak gerekli tedbirler alınmıştır. Misafirlerimiz gönül rahatlığıyla kafemize gelip, keyiflerince zaman geçirebilirler. Bizler gereken her türlü önlemi almış bulunuyoruz”