ALTO ve SOMA TSO BİR ARAYA GELDİ  

  Soma Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Aliağa Ticaret Odası, Soma ve Soma Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgiler aldı.   Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı...

Özgürses Gazetesi
04:46 -
Abone ol
ALTO ve SOMA TSO BİR ARAYA GELDİ   

 

Soma Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Aliağa Ticaret Odası, Soma ve Soma Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgiler aldı.

 

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Kamer Karaman, Ekrem Toker ve Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, Soma Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 

Ziyarette Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Eroğul, Yönetim Kurulu Üyeleri Nadirhan Hızlı, İsmail Hakkı Kutlu, Harun Eker, Soma TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Bakır, Meclis Üyeleri Ayhan Kiraz, Kemal Çamzeybek, Mehmet Akgün, Mehmet Yeşil ve Soma TSO Genel Sekreteri M. Ergin Genç hazır bulundu.

 

Ziyarette,Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık,Odalarının çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulunurken Soma ekonomisi, ilçenin mevcut ticari yapısı hakkında bilgiler sundu ve Aliağa heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka yaptığı açıklamada,“Soma Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettikleri için çok mutlu olduklarını, bölgesel ekonomi ve yatırım ortamları konularında karşılıklı bilgilendirme yaptıklarını, yatırım ortamının gelişmesinde ortak bilgi ve deneyimlerin paylaşılacağını” belirtti.

 

Oda olarak ulusal ve uluslararası birçok bağlantı kurmaya çalıştıklarını söyleyen ALTO Başkanı Adnan Saka,“Karşılıklı bilgi alışverişi ve sağlam diyalogların kurulması ile kendimizi daha hızlı ve etkili geliştirebileceğimizi biliyoruz. Soma TSO’ya düzenlediğimiz ziyaretimizi de bu kapsamda oldukça önemsiyoruz. Kendileri daha önce bizi ziyaret etmişti. Bizde yönetim kurulu olarak kendilerine iade-i ziyarette bulunduk.Son dönemde Oda olarak bilgi paylaşımına önem veriyoruz. Bu kapsamda İzmir il ve ilçe odalarıyla birlikte Burhaniye ve Edremit ticaret odaları ile kıyaslama çalışmaları gerçekleştirdik.Kardeş Oda projesi kapsamında Afyon TSO ve Hopa TSOile kardeş oda olduk. Ayrıca Ege Bölgesi Ticaret Odaları ve Borsalarını kapsayan Ortak Akıl Toplantılarımız devam ediyor. 3 ay ara ile gerçekleşen toplantılardan on ikincisini geride bıraktık.Bu gibi birlikteliklerin odalar arasındakiiletişim ve sinerjiyiartırdığını, çalışmalarımıza da önemli ölçüde katkılar sağladığını düşünüyorum” dedi.

 

ALTO Başkanı Adnan Saka, Soma TSO Başkanı Hakan Işık’a ziyaretlerinin anısına bir plaket verirken, Soma’nın tarihi yerlerinden olan Darkale gezisiyle ziyaret son buldu.