ZAFERİN 100.YILINDA KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ALİAĞA’DA ANILACAK

Aliağa Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale’de hayatını kaybeden şehitleri düzenleyeceği şiir dinletisi ile anacak.   Çanakkale Zaferi’nin 100. Y...

Özgürses Gazetesi
06:08 -
Abone ol
ZAFERİN 100.YILINDA KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ALİAĞA’DA ANILACAK

Aliağa Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale’de hayatını kaybeden şehitleri düzenleyeceği şiir dinletisi ile anacak.

 

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı münasebetiyle düzenlenecek etkinlik kapsamında sahne alacak olan şiirlerin duygulu sesi Yunus Yeşilöz, Çanakkale zaferinin ruhuna, anlam ve önemine vurgu yapan şiirleriyle dinleyenlere Çanakkale’yi yeniden yaşatacak.

 

Şiirleriyle dinleyenlerin yüreğine hitap edecek olan Yeşilöz, aynı zamanda Çanakkale Destanı’nı anlatan video gösterimiyle de izleyenleri Çanakkale Zaferine doğru kısa bir zaman yolculuğuna çıkartacak.

 

18 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri Sinema Salonu’nda başlayacak olan Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı ve Şehitlerimizi anma etkinliği her dakikasıyla Çanakkale ruhunu yaşatacak.