“ALİAĞA’DA KOMEDİ FESTİVALİ” BAŞLIYOR

Yılın her mevsimi gerçekleştirdiği kültür sanat etkinlikleri ile kentin sosyal hayatına renk katan Aliağa Belediyesi, hazırladığı “Aliağa’da Komedi Festivali” programıyla vatandaşlarına kahkaha dolu saatler yaşatacak. Yaz aylar...

Özgürses Gazetesi
09:22 -
Abone ol
“ALİAĞA’DA KOMEDİ FESTİVALİ” BAŞLIYOR

Yılın her mevsimi gerçekleştirdiği kültür sanat etkinlikleri ile kentin sosyal hayatına renk katan Aliağa Belediyesi, hazırladığı “Aliağa’da Komedi Festivali” programıyla vatandaşlarına kahkaha dolu saatler yaşatacak.

Yaz aylarını dolu dolu kültür sanat etkinlikleriyle geçiren Aliağalılar, kış aylarında da kültür sanata doyacak. Aliağa’yı kültür şehri yapma vizyonuyla hareket eden Aliağa Belediyesi, “Aliağa’da Komedi Festivali” adı altında gerçekleştireceği organizasyonlar ile Türkiye’nin birbirinden değerli tiyatro oyunlarını ve stand up gösterilerini Aliağalılarla buluşturacak. Gösteriler Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Sanatseverler etkinlik davetiyelerini Aliağa Belediyesi merkez hizmet binası giriş katında faaliyet gösteren Hilal Masa’dan temin edebilecek.

19 Şubat-14 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Aliağa’da Komedi Festivali” Cihat Tamer, Bedia Ener, Simge Selçuk, Emre Törün ve Serkan Budak’ın rol aldığı romantizm ve komedi türündeki tiyatro oyunu ile başlayacak. 19 Şubat 2019 Salı günü saat 20.30’da Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde sahne alacak olan Cihan Talay, izleyenlere keyifli saatler yaşatacak.

“ALİAĞA’DA KOMEDİ FESTİVALİ”

“Aliağa’da Komedi Festivali” kapsamında düzenlenecek olan tiyatro ve stand up gösterilerinin programı şöyle olacak;

 19 Şubat 2019 Salı

Tiyatro: İkinci Bahar

Yer: Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi

Saat: 20.30

22 Şubat 2019 Cuma

Tek Kişilik Tiyatro: Cem İşler

Yer: Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi

Saat: 20.30

4 Mart 2019 Pazartesi

Tek Kişilik Tiyatro: Yusuf Bilal Altıntaş

Yer: Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi

Saat: 20.30

14 Mart 2019

Tiyatro: Şifa Niyetine

Yer: Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi

Saat: 20.30