ALİAĞA ENGELLİLER DERNEĞİ’NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

 ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR’DAN YENİ YÖNETİME ZİYARET  ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR: “ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK”  Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derne...

Özgürses Gazetesi
04:44 -
Abone ol
ALİAĞA ENGELLİLER DERNEĞİ’NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

 ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR’DAN YENİ YÖNETİME ZİYARET

 ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR: “ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK”

 Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği’nin 3 Şubat 2019 Pazar günü dernek işletmesinde gerçekleştirdiği tek adaylı olağan genel kongrede Aytaç Bayar, yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Eski Başkan İbrahim Erdemir’in koltuğunu devrettiği Bayar’ın yönetim listesi Bayram Öztürk, Musa Pala, Cumhur Tamakin, Halit Aydın, İbrahim Erdemir, Hüseyin Abut, Nihat Çınar, Tuncay Kaleeli ve İrfan Barut’tan oluştu.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, gerçekleştirilen görev değişiminin ardından Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği’nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarete Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı Aytaç Bayar ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Yönetimi’nin zorlu ve önemli bir misyon üstlendiğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yükünü hafifletmek adına dernek yönetimine her daim destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

“ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK”

Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak adına Aliağa’yı Türkiye’de örnek bir ilçe yapmak istediklerini de ifade eden Başkan Serkan Acar, yapımı devam eden ve çok yakın bir zamanda hizmete açılacak olan Aliağa Gençlik Merkezi’nin bu noktada çok önemli bir proje olduğuna değindi. Başkan Serkan Acar, “Aliağa Gençlik Merkezi, yüzde 100 engelli erişimine imkan veren kimliği ile ön plana çıkacak. Bu noktada engelli kardeşlerimize büyük kolaylık sağlayacak. Gençlik merkezinin içerisinde birçok spor branşı için salonlar olacak. Aliağa’ya uzun yıllar hizmet edecek olan Aliağa Gençlik Merkezi’nden tüm vatandaşlarımız ve engelli kardeşlerimiz faydalanabilecek” dedi.

ALİAĞA ENGELLİLER REHABİLİTASYON DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI AYTAÇ BAYAR’DAN TEŞEKKÜR

Üç yıldır dernek çatısı altında görev yaptığını belirten Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Bayar ise, “Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar, yaptığı ziyarette derneğimize bundan sonra yapmak isteği katkıları ve markalaşma yönünde neler yapmak istediğini konusunda bilgiler paylaştı. Engelli vatandaşların kendisinden bir parça olduğunu söyledi. Bunu da her an bize hissettiriyor. Başkanımıza uzun yıllardır derneğimize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.