Göztepe Spor Kulübü’nden ANLAMLI DESTEK!

İzmir Ticaret Borsası, Yaşar Üniversitesi ve İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından, İzmir İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu’nun onayı ile 2015 yılında başlatılan Madde Bağımlılığı ile Mücadele İletişim Kampanyası'na Göztepe Sp...

Özgürses Gazetesi
03:14 -
Abone ol
Göztepe Spor Kulübü’nden ANLAMLI DESTEK!

İzmir Ticaret Borsası, Yaşar Üniversitesi ve İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından, İzmir İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu’nun onayı ile 2015 yılında başlatılan Madde Bağımlılığı ile Mücadele İletişim Kampanyası’na Göztepe Spor Kulübü’nden destek geldi.

 

Madde bağımlılığı hakkında ebeveynlerin farkındalıklarını artırmak, kamuoyu oluşturmak ve madde bağımlığı konusunda gençlere, ebeveynlere ve öğretmen/eğitim yöneticilerine yönelik çevrimiçi eğitici etkileşimli içerikler sağlamak amacıyla çalışmaları devam eden kampanyaya dikkat çekmek amacıyla Göztepe Spor Kulübü futbolcuları ve teknik heyeti 13 Şubat 2017 Pazartesi günü Doğanlar Stadı’nda oynanan Balıkesir Spor maçına kampanyanın sloganı “Emin olmak için farkında ol” yazılı pankart ve T-Shirt’lerle çıktı. Maç öncesi statta kampanyanın radyo ve televizyon kamu spotlarının da yayını gerçekleştirilerek kampanyaya ilişkin mesajlar izleyicilerle paylaşıldı.

 

Maçta Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, İzmir Ticaret Borsası ve Göztepe Spor Kulübü Yönetimi yer aldı.

 

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, “Emniyet Müdürlüğümüzün ve Yaşar Üniversitesi’nin çok değerli çalışmaları ile kampanyada hazır hale geldik. İzmir Ticaret Borsası olarak bu farkındalık kampanyasını çok önemsiyoruz. Bildiğim kadarıyla ilk kez bir meslek örgütü bu tür bir kampanyaya omuz veriyor. Bu bizim için bir övünç kaynağı. Ülkemizin geleceğe dair büyük hayalleri var. Bu büyük hayalleri gerçekleştirebilmek için iyi yetişmiş, çalışkan ve hepsinden önemlisi sağlıklı nesillere ihtiyaç bulunuyor. İşte biz de daha sağlıklı, daha mutlu ve daha müreffeh yarınlar için İzmir’imizi ve ülkemizi madde bağımlığına karşı bilinçlendirme misyonuna yürekten destek veriyoruz” dedi.

 

İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe’nin kampanyaya desteğinin kendileri için oldukça değerli olduğunu ifade eden Işınsu Kestelli “Sporun gençlerimiz üzerinde sağlıklı bir yaşam ve çevre oluşturmada oldukça önemli bir unsur olduğuna inanıyor, kampanyamızın duyurulması ve özellikle gençlere ulaşmasında bizlere destek veren Göztepe Spor Kulübü Yöneticileri ve teknik heyetine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

 

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ise “Bu projeye dahil olduğumuz için çok mutluyuz. Projenin destekçisi olarak ilerleyen günlerde yapılacak yeni organizasyonların da içinde yer alacağız ve bu farkındalığı arttırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İzmir Ticaret Borsası, İzmir Emniyet Müdürlüğü ve Yaşar Üniversitesi’ne böyle bir kampanyaya ön ayak oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.