ŞİMŞEK, SEVGİ DAĞITTI

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı Ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek sevgililer günü vesilesiyle karanfil dağıttı. Hafta içinde ziyaretlerinde hız kesmeyen Aydın Şimşek sevgililer gününde de ziyaretlerine devam etti....

Özgürses Gazetesi
04:11 -
Abone ol
ŞİMŞEK, SEVGİ DAĞITTI

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı Ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek sevgililer günü vesilesiyle karanfil dağıttı.

Hafta içinde ziyaretlerinde hız kesmeyen Aydın Şimşek sevgililer gününde de ziyaretlerine devam etti. Öncelikle basın mensuplarını ziyaret eden Şimşek, çalışanlara karanfil hediye ederek sevgililer gününü kutladı. Daha sonra Aliağa Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Şimşek, hasta ve yakınlarıyla sohbet etti.

Aliağa ve Yenişakran esnafıyla  ziyaretlerine devam eden Şimşek, kendisine gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnunun olduğu gözlenen Şimşek şunları dile getirdi. “Halkımıza sevgi dağıtmak çok güzel. Biz sadece bu günlerde değil, sevgimizle her halkımızın yanındayız. Halkımızla bu sevgimizin karşılıklı olması kadar güzel bir şey olamaz” dedi. Son olarak Aliağa İlçe Teşkilatına gelen Şimşek, kadınlar kollarının gerçekleştirmiş olduğu toplantı sonrası karanfil hediye etti.