Aydın Şimşek köy ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı Ekonomi'den sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek muhtarlarla birlikte köyleri ziyarette hız kesmiyor. Geçtiğimiz gün Çaltılıdere, Hacıömerli, Yukarı Şehit Kemal ve Kalabak köyünü ziyaret eden Ayd...

Özgürses Gazetesi
09:51 -
Abone ol
Aydın Şimşek köy ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı Ekonomi’den sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek muhtarlarla birlikte köyleri ziyarette hız kesmiyor. Geçtiğimiz gün Çaltılıdere, Hacıömerli, Yukarı Şehit Kemal ve Kalabak köyünü ziyaret eden Aydın Şimşek muhtarla bir araya geldi, köy sakinleri ile sohbet etti. Sık sık köylere ziyaret gerçekleştiren Şimşek, “sorunları çözüm noktasına getirebilmek için sorunu yerinde görmek ve konuşmak gerekir” dedi.

Gittiği köylerde muhtarları da yanına alan Aydın Şimşek şunları dile getirdi. “Gittiğim köylerde muhtarlar bir araya gelip, köy sakinleri ile sohbet ediyoruz. Gerek muhtarlarımızın evlerinde gerekse kahvelerde bir araya geliyoruz. Burada vatandaşımızın sorunları ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bizlerin sorunun çözüm aşamasında orada çözeceği bir sorunsa  yardımcı olmaya çalışıyoruz. Diğer hususlarda parti teşkilatımızla birlikte hareket edip sorunları çözüme ulaştırıyoruz. Bu ziyaretlerimizde gittiğimiz köyün muhtarını bırakmıyor, diğer bir komşu köye geçtiğimizde muhtarımızı da yapacağımız bu ziyarete davet ediyoruz. Sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmıyorlar. Böylelikle muhtarlarımız da sık sık  bir araya gelmiş oluyor. Hem böylelikle ortak sıkıntıları farklı açılardan değerlendirmiş hem de onların daha samimi olmalarına katkı sağladığımızı düşünüyorum.” Dedi.

Aydın Şimşek’in gerçekleştirdiği ziyaretlerden memnun olduklarını belirten köy muhtarları Aydın Şimşek’in sadece şimdi değil, çok eskiden bu yana köylere bu tür ziyaretlerde bulunduğunu , yaşadıkları sıkıntı ve en küçük sorunlarında yanlarında olduğunu dile getirerek,  memnuniyetlerini ifade ettiler.