BERGAMA BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME DESTEĞİ SÜRÜYOR

Ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu, Üniversite öğrencilerinin ailelerine eğitim yardımı, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi eğitim kursları ve farklı birçok alanda eğitime desteğini sürdüren Bergama Belediyesi yeni eğitim öğretim yılında...

Özgürses Gazetesi
12:01 -
Abone ol
BERGAMA BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME DESTEĞİ SÜRÜYOR

Ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu, Üniversite öğrencilerinin ailelerine eğitim yardımı, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi eğitim kursları ve farklı birçok alanda eğitime desteğini sürdüren Bergama Belediyesi yeni eğitim öğretim yılında da öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.

Bergama’da ki tüm okulların birinci sınıf öğrencileri için özel hazırlanan okuma-yazma ve eğitim setleri ve çevreye duyarlı tohumlu kalemleri öğrencilere hediye eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu yeni eğitim öğretim yılında Ayaskent İrfan Kırdar İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi.

Bergama Belediyesi’nin Bergama’daki tüm okullarda 1. Sınıf öğrencileri için hazırladığı eğitim setini İlkokul birinci sınıf öğrencilerine hediye eden Başkan Koştu öğrencilerle uzun süre sohbet ederek Belediye’nin okula hediye ettiği masa tenisinde öğrencilerle masa tenisi oynadı. Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz’ında eşlik ettiği ziyarette Başkan Koştu Ortaokul müdürü Murat Mutlu’ya Bergama Belediyesi’nin ‘Sıfır Atık Projesi’ne desteklerinden ve çevre konusunda duyarlılıklarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Daha sonra Mert Öztüre ve 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hakan Koştu eğitime her fırsatta destek olacaklarını dile getirdi. Başkan Koştu, “Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Bu nedenle gençlerimizin ve çocuklarımızın ihtiyaçları konusunda maddi manevi onların her zaman yanında olacağız. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, gelecekte ülkemizi daha ileriye taşıyacak nice başarılara imza atmalarını temenni ediyorum” dedi.