ERKEKLER, FUTBOL VE DAHASI ALİAĞA’DA SAHNELENECEK

İstanbul Halk Tiyatrosu, 'Erkekler, Futbol ve Dahası' adlı komedi oyunu ile Aliağalı tiyatro severler ile buluşacak. 17 Ağustos Cuma günü Açıkhava Tiyatrosunda sahnelenecek olan oyun saat 21.15’te başlayacak. Aliağa Belediyesi’nin kül...

Özgürses Gazetesi
03:47 -
Abone ol
ERKEKLER, FUTBOL VE DAHASI ALİAĞA’DA SAHNELENECEK

İstanbul Halk Tiyatrosu, ‘Erkekler, Futbol ve Dahası’ adlı komedi oyunu ile Aliağalı tiyatro severler ile buluşacak. 17 Ağustos Cuma günü Açıkhava Tiyatrosunda sahnelenecek olan oyun saat 21.15’te başlayacak.

Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan “Aliağa’da Tiyatro Günleri” tüm hızıyla devam ediyor. Her cuma akşamı Açıkhava’da sahnelenen oyunlar Aliağalılara tiyatro keyfini doyasıya yaşatıyor.

Aliağalıların yoğun ilgi gösterdiği tiyatro günlerinde bu hafta sevilen oyuncular Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın rol aldığı ‘Erkekler, Futbol ve Dahası’ adlı komedi oyunu izleyicisine kahkaha dolu bir gece yaşatacak. Senaryosu Yunus Emre Gümüş’ ait olan oyunun yönetmenlik koltuğunda Engin Alkan yer alıyor.

OYUNUN KONUSU

“Erkek dünyasının kale direkleri arasına gizlenmiş sırları! Bir erkekte aşk acısı kaç gün sürer?

Yılbaşı gecesi mecburen tanıştığınız komşunuz sizinle intihar etmek isterse… Babasının gözünde uslu bir çocuk olamayanların 30’undan sonra Şirinler’i görebilme yöntemleri… Hepsi ve dahası bu oyunda!

”Erkekler Futbol ve Dahası”; kadınlar eşitlik ararken aslında erkeklerin de 1-0 galip başlamadığı hayatla maçımızı ve okulda, işte, kavgada, yatakta; girdiği her maçta skordan skora koşmak zorunda bırakılan erkekliğin türlü hallerini anlatıyor.

DAVETİYELER HİLAL MASA’DA

Oyunun davetiyeleri 13 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Aliağa Belediyesi Merkez Hizmet Binası giriş katında yer alan Hilal Masa biriminden ücretsiz olarak temin edilebilecek.