YEŞİLKAYA’NIN İKİNCİ BAHARI

YEŞİLKAYA’NIN İKİNCİ BAHARI Foça Belediyesi Sağlık Memuru Muharrem Yeşilkaya’nın ikinci baharı başladı.   Uzun yıllar Foça Belediyesi Sağlık Memuru olarak çalışan Muharrem Yeşilkaya, Denizkent Sosyal Tesislerinde d...

Özgürses Gazetesi
04:40 -
Abone ol
YEŞİLKAYA’NIN İKİNCİ BAHARI

YEŞİLKAYA’NIN İKİNCİ BAHARI

Foça Belediyesi Sağlık Memuru Muharrem Yeşilkaya’nın ikinci baharı başladı.

 

Uzun yıllar Foça Belediyesi Sağlık Memuru olarak çalışan Muharrem Yeşilkaya, Denizkent Sosyal Tesislerinde düzenlenen sade bir törenle emekliliğe ayrıldı. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, eşi Derya Demirağ ve Belediye çalışanlarının da katıldığı törende, arkadaşları Muharrem Yeşilkaya’yı anlattı.

 

Yaklaşık 45 yıllık hizmet süresinin 25 yılını Foça Belediyesi Sağlık Memuru olarak geçiren Muharrem Yeşilkaya, yaş haddinden emekli olarak ikinci baharına başladı.

İş disiplini, meslek aşkı, konusunda konuşan Yeşilkaya’nın mesai arkadaşları, “Muharrem Yeşilkaya’yı anlatacak her cümle eksik kalacaktır. Herkese yardım etmek için uğraşan, hayatı boyunca kendini yetiştiren ve emekli olsa dahi bizlerden yardımlarını ve bilgilerini esirgemeyecek bir insan” dediler.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise, “İş prensibi anlamında kendisinden ciddi ders alınması gereken bir kişi. Bize karşı bazen bir baba, bazen bir abi oldu. Ama her zaman saygısını ve sevgisini hissettik. Muharrem abi gibi insanları her toplumda ihtiyaç vardır. Muharrem abimize bundan sonraki yaşantısında sağlık, esenlik, huzur ve mutluluk dileriz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Foça Belediyesi’nde 25 yıl boyunca Sağlık Memuru olarak çalışan Muharrem Yeşilkaya’ya Başkan Demirağ tarafından plaket verirken, mesai arkadaşları ise küçük bir hediye verdiler.