“Dikili’yi baştan yaratıyoruz”

Dikili Belediyesi, turizmin gözdesi, spor üssü, kültür ve sanat alanında etkin, doğal ve tarihi güzelliklerin ön planda tutulduğu bir ilçenin temellerini atıyor Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, göreve geldiği ilk günden itibaren ...

Özgürses Gazetesi
04:42 -
Abone ol
“Dikili’yi baştan yaratıyoruz”

Dikili Belediyesi, turizmin gözdesi, spor üssü, kültür ve sanat alanında etkin, doğal ve tarihi güzelliklerin ön planda tutulduğu bir ilçenin temellerini atıyor

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, göreve geldiği ilk günden itibaren seçim sürecinde verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Dikili’nin her alanda gelişimini ve değişimini sağlayacak çalışmalarla adından sık sık söz ettiren Başkan Tosun, belediye hizmetleri ve iktisadi kalkınma çalışmalarının yanında sosyal belediyeciliğin de en güzel örneklerini sunuyor. Dikili genelinde her mahallede eşit olarak hizmet ve yatırımlarını sürdürmesini hedef seçen Başkan Tosun, halkın tüm kesimlerine, uzak yakın demeden eksiksiz olarak hizmet veriyor.

İlk günden itibaren halkla iç içe

Dikili’yi şeffaf ve katılımcı demokrasi anlayışıyla yönetmeye kararlı olan halkçı Başkan, tüm kesimlerle bir araya geliyor. Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Tosun, Dikili’yi adım adım dolaşarak sık sık esnaflar, öğrenciler ve derneklerle bir araya geliyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren halkla iç içe olan Başkan Tosun, vatandaşların dilek, istek ve şikâyetlerini dinliyor. Yerel seçimler öncesinde Dikili’de katılımcı demokrasi anlayışıyla, şeffaf bir yönetim sergileyecekleri sözünü veren Başkan Tosun, göreve geldikten hemen sonra verdiği sözleri tutarak, uygulamaya başlaması vatandaşların yüzünü güldürüyor. Göreve geldiği andan itibaren hiç vakit kaybetmeden, halkın belediyesini Dikili’de hayata geçirmeyi başaran Başkan Tosun, makam odasında oturan değil, halkın arasında gezen bir belediye başkanı olarak Dikili halkının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Mutlu bir Dikili için

Geleceği parlak, yarınları aydınlık ve mutlu insanların bir arada yaşadığı bir ilçede, ziyarete gelen tatilcilerin huzurlu bir şekilde keyifli sezon geçirmelerini sağlamayı kendine hedef seçen ve Dikili’de yaşayan halkı ile tatilcilerin mutluluğu için çalışan Başkan Tosun, mutlu bir Dikili için emin adımlarla ilerliyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için halkla bir bütün oluşturmanın önemini vurgulayarak, belediye kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Tosun, “Biz tüm kesimlerin dertlerini dinleyerek yetkimiz ölçüsünde tüm çalışmalarımızı yapıyoruz. Belediyemizin tüm birimleri ve ekibimizle birlikte görev ve sorumluluk bilinciyle hareket ederek, sosyal belediyeciliğin tüm gerekliliklerini yerine getiriyoruz. Engellilerimize, yaşlılarımıza, kadınlarımıza, çocuklarımıza alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın yanında sokak hayvanlarına da yaşama alanları açıyoruz” dedi.

Dikili cennetten bir köşe

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili’yi her alanda zirveye taşıyacak çalışmaları, göreve geldiği günden itibaren gecesini gündüzüne katıp, tatil gözetmeden aralıksız sürdürerek, özveri ile çalışmaya devam ediyor. İş üretmek için belediye ekiplerinin de seferber olduğu çalışmalarla, Dikili’de turizmin gözdesi, spor üssü, kültür ve sanat alanında etkin, doğal ve tarihi güzelliklerin ön planda tutulduğu bir ilçenin temelleri atılıyor. Başkan Tosun, Dikili’nin ve Büyükşehir Yasası kapsamında mahalle olarak Dikili’ye bağlanan Çandarlı’nın tatilciler ve turistler için cazibe merkezi olacak şekilde tüm çalışmaları sürdürdüklerini dile getirerek, “Dikilimiz, denizleri, gölleri, şelaleleri ve mağaralarıyla adeta bir cennet köşesi. Dikili’nin her köşesinde saklı kalan değerleri ön plana çıkartacak adımlar atıyoruz. Özellikle doğa sporları meraklıları tarafından görülmesi gereken ve mutlaka turizm haritası içinde yer alması gereken alanlara sahibiz. Tüm bu güzellikleri koruyarak ve geliştirerek her alanda örnek bir ilçe olmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.