CHP ALİAĞA BAYRAMDA ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına kıyafet yardımında bulunacak. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan başkanlığında ilçede bir yardım kampanyası başlatıldı. ...

Özgürses Gazetesi
12:49 -
Abone ol
CHP ALİAĞA BAYRAMDA ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına kıyafet yardımında bulunacak.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan başkanlığında ilçede bir yardım kampanyası başlatıldı. Yardım kampanyası kapsamında yardıma muhtaç ailelerin çocukları ücretsiz bir şekilde giydirilecek. Cuma günü başlayan kampanya hayırseverlerin yardımıyla Ramazan Bayramına kadar sürecek. Konuyla alakalı açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Bir çocuk sevinir, dünya değişir. Bayram geliyor bir çocuk sevindirmeye ne dersiniz? “Bu Bayram Bir Çocuk Da Sen Giydir” kampanyamıza katılın. Çocuklarımızın dünyalarını değiştirelim. Başlattığımız kampanyaya kaç kişi destek olmak istiyorsa o kadar çocuk seçeceğiz. Şuana kadar çevremizden birkaç hayırsever arkadaşlarımız ulaştı. Ama tabi henüz Cuma günü başlattığımız bir kampanya bu. Hayırseverlerimizin sayısı artacaktır. Ne kadar çok aileye ulaşıp çocuk sevindirirsek o kadar mutlu olacağız. Bu tamamen gönüllülük esasına dayalı bir kampanya. Biz hayırseverlerimize çocuk bulmak için aracılık yapacağız. Bağışçılarımızın sayısına göre çocuklarımızı belirleyeceğiz. Sonra bir mağazamızla anlaşacağız. Çocuklarımız gidip mağazamızda giyinecekler.” İfadelerine yer verdi.