CHP ALİAĞA İLÇE YÖNETİMİNDE İSTİFA!

CHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Zafer Maden, Fikri Temur, Barış Özkan, Ali Şahinoğlu, Namık Kaçar ve Hasan Hüseyin Erden olmak üzere 6 kişi yönetimden istifa etti. İstifa gerekçesi olarak seçim sürecinde ve öncesinde kendi...

Özgürses Gazetesi
01:21 -
Abone ol
CHP ALİAĞA İLÇE YÖNETİMİNDE İSTİFA!

CHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Zafer Maden, Fikri Temur, Barış Özkan, Ali Şahinoğlu, Namık Kaçar ve Hasan Hüseyin Erden olmak üzere 6 kişi yönetimden istifa etti.

İstifa gerekçesi olarak seçim sürecinde ve öncesinde kendi içerisinde bütünlüğü sağlayamadan seçime gidildiğini belirten yönetim kurulu üyeleri  ‘temel değerleri umursamayan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin evrensel, sosyal ve demokrasi anlayışına uyum sağlamayan yönetim kaynaklı tutum ve davranışların yenilgiye sebep olan önemli unsurlardan biri olduğunu yönetimin mevcut fikri ve yönetim anlayışıyla devam etmesi halinde ileriye dönük sıkıntıların daha da büyüyeceğini, yönetimin değişime yenilenmeye direnç gösterdiğini müşahede ettiği’ yazılı istifa dilekçelerini ilçe başkanlığına vererek yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini duyurdular.

Haber: Mehmet DARCAN