PETROL İŞ’TEN STAR RAFİNERİ İŞÇİLERİYLE İFTAR

Petrol İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan ve yönetimi örgütlü bulundukları Star Rafineri işçilerini iftar yemeğinde ziyaret edip sorunlarını dinledi. Petrol İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan ve yönetimi S...

Özgürses Gazetesi
10:52 -
Abone ol
PETROL İŞ’TEN STAR RAFİNERİ İŞÇİLERİYLE İFTAR

Petrol İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan ve yönetimi örgütlü bulundukları Star Rafineri işçilerini iftar yemeğinde ziyaret edip sorunlarını dinledi.

Petrol İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan ve yönetimi Star Rafineri işçileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Toptan, “Star Rafinerisi MCB Board binası Konsol-2 Coker ünitesi çalışanı üyelerimizin iftar sofrasına misafir olduk. Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkan Yardımcısı Gökhan Karataş, Şube Mali Başkan Yardımcısı Coşkun Tiktaş, Denetim Kurulu üyemiz Mehmet Şahin, Disiplin Kurulu üyemiz Gürkan Yelkenci ve İş yeri Temsilcilerimiz ile birlikte oruçlarımızı Konsol- Coker ünitesi çalışanı üyelerimizle birlikte açtık. İftar sonrası Star Rafinerisi çalışanı üyelerimiz ile güncel sorunlarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.