BAŞKAN SEBAHATTİN GÜZELDEN TEŞEKKÜR MESAJI!

Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde  Koronavirüs nedeniyle sıkıntılı günlerden geçiriyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığının hafta sonu uyguladığı iki günlük sokağa çıkma yasağına   ülke genelinde v...

Özgürses Gazetesi
07:14 -
Abone ol
BAŞKAN SEBAHATTİN GÜZELDEN TEŞEKKÜR MESAJI!

Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde  Koronavirüs nedeniyle sıkıntılı günlerden geçiriyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığının hafta sonu uyguladığı iki günlük sokağa çıkma yasağına   ülke genelinde vatandaşların uyum sağladığı görüldü.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, bu iki günlük sokağa çıkma yasağıyla ilgili duyarlı davranışlarından dolayı Bergamalılara teşekkür etti.

Ak Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, bu süreçte Bergama halkının birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve bu mücadele  üstün gayretlerinden dolayı Bergamalı vatandaşlara sosyal medya hesabından teşekkür etti.

Başkan Güzel, şahsi sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Bergama’lı Hemşehrilerimiz

Koronavirüs nedeniyle hafta sonu için ilan edilen sokağa çıkma yasağı ilçemiz genelinde şükürler olsun ki; birlik ve beraberlik içerisinde hiçbir sorun ve sıkıntıya mahal vermeden tamamlanmıştır. Bu süreçte kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve odalarımız bir uyum içerisinde çalışmış ve vatandaşlarımızın rahatı için ne gerekiyorsa yerine getirilmiştir.

137 mahallesi ile çok geniş ve yaygın bir yerleşim alanına sahip ilçemizde; Belediye Başkanımız Hakan Koştu, ekibi ve belediye personelimiz, Emniyet, Jandarma mensuplarımız ve sağlıkçılarımız cansiparene bir şekilde çalışmışlar ve çalışmaya devam etmektedirler.

Fırıncılarımız ve çalışanları bu süreçte üstün gayretleri ile merkezde 18 mahallemize ve kırsalda 119 mahallemizin her birine ayrı ayrı ekmek taşıyarak hiçbir vatandaşımızı ekmeksiz bırakmamışlardır. Bu vesileyle herkese üstün gayretleri için teşekkür eder, birlikte #Koronavirüs illetini yeneceğimize olan inancımla saygı ve sevgilerimi sunarım.”