KINIK’TA AQUA PARK VE REKREASYON ALANININ TEMELİ ATILDI

Kınık Belediyesi'nin Poyracık Mahallesinde yapacağı Aqua Park ve Rekraasyon alanının temeli Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, İnşaat firması AFL inşaat firması yetkililerinin katılımı ile yapıldı. 15 bin metrekare alan üzerinde...

Özgürses Gazetesi
09:51 -
Abone ol
KINIK’TA AQUA PARK VE REKREASYON ALANININ TEMELİ ATILDI

Kınık Belediyesi’nin Poyracık Mahallesinde yapacağı Aqua Park ve Rekraasyon alanının temeli Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, İnşaat firması AFL inşaat firması yetkililerinin katılımı ile yapıldı. 15 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan projede 300 metrekaresi Olimpik olmak üzere 500 metrekare yüzme havuzu, su oyunları alanı, yazlık sinema, Bin metrekare kır düğün salonu yer alacak. Temmuz ayında tamamlanacak 15 BİN metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan projenin tamamı 3.395.000.00 liraya mal olacak.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada “Poyracık Değirmen Bayırı’nda yapacağımız proje ile Poyracık Mahalle sakinlerine mükemmel bir tesis kazandırmış olacağız. Projemizde çocuk ve yetişkin yüzme havuzları, su oyunları, yazlık sinema, kır düğün salonu olacak. Tesis içerisinde yer alacak olan teras kafe Poyracık ve çevre halkının oturup nefes alacağı bir bölge olacak” dedi.