DSP ALİAĞA’DA SEÇİM BÜROSUNU AÇTI!

Demokratik Sol Parti’nin (DSP) Aliağa’daki merkez seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Demokratik Sol Parti (DSP) Aliağa İlçe Başkanlığı merkez seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa DSP İzmir Büyük...

Özgürses Gazetesi
09:56 -
Abone ol
DSP ALİAĞA’DA SEÇİM BÜROSUNU AÇTI!

Demokratik Sol Parti’nin (DSP) Aliağa’daki merkez seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Aliağa İlçe Başkanlığı merkez seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa DSP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Karakülçe, DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Osman Kocabıyık, DSP Aliağa Belediye Meclis Üyeliği Adayları Rukiye Özobut, İbrahim Yörüker ve Murat Esen’in yanı sıra Aliağa Belediye Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Selma Orhan ile AK Parti’nin Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylarından Mehmet Fesih Hançınar ve Gürcan Alkan katılım gösterdi.

“Dayatmalı seçime hayır diyoruz”

Açılışta ilk olarak DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Osman Kocabıyık söz aldı. Kocabıyık, “Bana her zaman destek oldunuz. Böyle bir zor yolda da bana destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Aliağa’da dayatmalı seçime hayır diyoruz biz. İki başlı bir seçim olmamalı. Renkli bir seçim olmalı. Bunun için biz de burada varız. Bizde eşimizden dostumuzdan desteklerini bekliyoruz. Her zaman yanımızda oldukları gibi yolda da bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz.” İfadelerini kullandı.