ALİAĞA FİNAL AKADEMİ ANADOLU LİSESİ ÇEVRE KİRLİLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ!

Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında uyguladığı çalışmalarla vatandaşlar ve veliler tarafından büyük beğeni topladı. “Final öğrencileri farkındalık yarattı” Sosyal sorumlulu...

Özgürses Gazetesi
09:35 -
Abone ol
ALİAĞA FİNAL AKADEMİ ANADOLU LİSESİ ÇEVRE KİRLİLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ!

Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında uyguladığı çalışmalarla vatandaşlar ve veliler tarafından büyük beğeni topladı.

“Final öğrencileri farkındalık yarattı”

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aliağa Zeytinli Park’ta çöpleri toplayarak çevre temizliğine dikkat çeken 9. Sınıf Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencileri yaklaşık yirmi kilograma yakın çöp topladı. Yaptıkları bu uygulamayla çevredekilerin dikkatini çeken öğrenciler, vatandaşların da katılımıyla çöp toplamaya devam etti. Uyguladıkları sosyal sorumluluk projeleri ile çevre temizliğine duyarlılıklarını gösteren 9. sınıf öğrencileri yaptıkları bu çalışma ile çevre kirliliğine dikkat çektiler. 

“Çocuklarımıza sorumluluk kazandırıyoruz”

Sosyal sorumluluklarının bu projelerle kısıtlı olmadığının altını çizen Okul Müdürü Serdar Eskin şunları ifade etti: “ Uygulamış olduğumuz sosyal sorumluluk projelerimiz ile   öğrencilerimizle birlikte doğayla buluşmalarını, onları dijital ortamdan biraz olsun uzaklaştırabilmek ve sorumluk kazandırmak için öğrencilerimizle birlikte çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Böylelikle çocuklarımız burada teknolojiden uzak kalarak sadece kendilerine zaman ayırmakla kalmıyor aynı zamanda üzerlerindeki stresi de azaltmış oluyor” dedi.