BERTO MECLÄ°SÄ°, ANITKABÄ°R VE TOBB BAÅžKANI HÄ°SARCIKLIOÄžLU’NU ZÄ°YARET ETTÄ°

Bergama Ticaret Odası Meclisi, askeri ve siyasi dehası, üstün cesareti ve aklıyla Türkiye'yi bağımsızlığa kavuÅŸturan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'e ziyarette bulundu. BERTO YÃ...

Özgürses Gazetesi
01:18 -
Abone ol
BERTO MECLÄ°SÄ°, ANITKABÄ°R VE TOBB BAÅžKANI HÄ°SARCIKLIOÄžLU’NU ZÄ°YARET ETTÄ°

Bergama Ticaret Odası Meclisi, askeri ve siyasi dehası, üstün cesareti ve aklıyla Türkiye’yi bağımsızlığa kavuÅŸturan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e ziyarette bulundu. BERTO Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Lütfi Kolat, Meclis BaÅŸkanı Tahir ErdoÄŸan ve Meclis Ãœyeleri, Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesinde saygı duruÅŸunda bulundu. Ardından Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi (TOBB) BaÅŸkanı Rifat HisarcıklıoÄŸlu‘nu makamında ziyaret etti.​​
BERTO Meclisi’ni kabul eden HisarcıklıoÄŸlu, tüm yönetim ile tek tek tanışarak yeni dönemin Bergama Ticaret Odası yönetimi, üyeleri ve Bergama, Dikili ve Kınık için hayırlı olması dileklerini iletti.

Ziyarette konuÅŸan BERTO BaÅŸkanı Kolat, TOBB BaÅŸkanı HisarcıklıoÄŸlu’na, Bergama Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yükselecek olan Meslek Lisesi gibi pek çok önemli konuyu iletti. Kolat; “Sizin de takip ettiÄŸiniz gibi, bölgemizde hızla yükselen OSB’ler ve Serbest Bölge, yakın gelecekte binlerce kiÅŸi için istihdam kapısı olacak. Bu yüzden BOSBÄ°’de yapılacak olan bu Meslek Lisesi bölgemiz için çok önemli. Bu süreçte TOBB olarak sizlerin verdiÄŸi destek bizim için çok büyük önem taşıyor. En yakın zamanda sizleri de odamızda, bölgemizde ağırlamak isteriz” diyerek HisarcıklıoÄŸlu’nu Bergama’ya davet etti.

Söz alan BERTO Meclis BaÅŸkanı Tahir ErdoÄŸan ise; “Bizleri burada ağırladığınız, dinlediÄŸiniz ve verdiÄŸiniz destek için çok mutlu olduk” diyerek TOBB BaÅŸkanı HisarcıklıoÄŸlu’na Bergama Ticaret Odası adına teÅŸekkürlerini iletti.