BERGAMA EKONOMİSİ İÇİN ANKARA’YA HEYET

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Bergama Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikret Ürper, BOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Telek, AKP Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu ve AKP Bergama İlçe Yöneti...

Özgürses Gazetesi
01:02 -
Abone ol
BERGAMA EKONOMİSİ İÇİN ANKARA’YA HEYET

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Bergama Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikret Ürper, BOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Telek, AKP Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu ve AKP Bergama İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Güzel ile birlikte Organize Sanayi Bölgemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırmak üzere Ankara’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Heyetin ilk durağı 26. Dönem İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli oldu.Sürekli’ye Bergama Organize Sanayi Bölgesi’nde gelinen nokta anlatıldı.Heyet ardından Ekonomi Bakanlığı Bakan Başdanışmanı ve 23.24. ve 25. Dönem AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’i ziyaret etti. Mehmet Yüksel’e gerekli bilgilendirme sonrası heyet, Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Yurdal Şahin’i ziyaret etti. Heyet son olarak AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile görüştü.24. Dönem İzmir Milletvekili olarak görev yapan ve bölgeye hakim olan Dağ’a BOSBİ’nin son durumu hakkında bilgi verilmesiyle, gerçekleştirilen ziyaretler verimli şekilde son buldu.