KINIK BELEDİYE BAŞKANI SADIK DOĞRUER’DEN T.B.M.M. BAŞKANINA DAVET

 Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer,  T.B.M.M. Başkanı Mustafa Şentop'un da katıldığı Rumeli ve Balkan Dernekleri Temsilcileri ile İzmir'de yapılan toplantıda bir araya geldi. Toplantıya İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ak Parti İ...

Özgürses Gazetesi
02:37 -
Abone ol
KINIK BELEDİYE BAŞKANI SADIK DOĞRUER’DEN T.B.M.M. BAŞKANINA DAVET

 Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer,  T.B.M.M. Başkanı Mustafa Şentop’un da katıldığı Rumeli ve Balkan Dernekleri Temsilcileri ile İzmir’de yapılan toplantıda bir araya geldi. Toplantıya İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve İzmir’de bulunan tüm Balkan Dernekleri Temsilcileri katıldı. Pandemi kurallarına özen gösterilen toplantı öncesi tüm katlımcılara PCR testi yapıldı.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer daha önce Kınık Balkanlılar Kültür ve Dayanışma  Derneği ile Ege Balkan Türkleri Federasyonu Genel Sekreterliği görevlerini yapmıştı. İzmir’de yaşayan Rumeli Balkan Türklerinin sorunları ve çözüm arayışlarının gündeme geldiği toplantıda Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer Kınık’ta yaşayan Batı Trakya ile Balkan Göçmenleri konusunda T.B.M.M.Başkanı Mustafa Şentop’a bilgi verdi. Toplantının sonunda T.B.M.M. Başkanı Mustafa Şentop’a Kınık kilimi hediye eden Doğruer Meclis Başkanını Kınık’a davet etti.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada ‘Bu toplantıyı  düzenleyerek Balkan camiasını bir araya getiren hemşehrilerim Ömür Şanlı ve Ekrem Selimler’e teşekkür ediyorum’dedi.