ALİAĞALI SERVİSÇİLER AKTOPRAK’LA DEVAM DEDİ!

SS Aliağa servis otobüsleri motorlu taşıyıcı kooperatifin Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Süleyman Aktoprak , yeniden seçilerek güven tazeledi. SS Aliağa servis otobüsleri motorlu taşıyıcı kooperatifinde yapılan genel kurul toplantısına...

Özgürses Gazetesi
02:53 -
Abone ol
ALİAĞALI SERVİSÇİLER AKTOPRAK’LA DEVAM DEDİ!

SS Aliağa servis otobüsleri motorlu taşıyıcı kooperatifin Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Süleyman Aktoprak , yeniden seçilerek güven tazeledi.
SS Aliağa servis otobüsleri motorlu taşıyıcı kooperatifinde yapılan genel kurul toplantısına tüm üyelerin yanı sıra Aliağa Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp ,Aliağa Esnaf Ve Sanatkarlar odası Başkanı Serdar Berk katıldı. Mevcut başkan Süleyman Aktoprak’ın tek aday olarak girdiği seçimde, tüm üyelerin oyunun tamamını alarak yeniden başkan seçildi.
Kooperatifte yapılan seçime ve üyeler katıldı.
Yeniden SS Aliağa servis otobüsleri motorlu taşıyıcı kooperatif başkanı Süleyman Aktoprak sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada kooperatifte bulunan üyelerin faydası için çalışmalarını devam edeceğini söyleyen başkan Aktoprak “Aliağa Servis otobüsleri kooperatife hizmet etmekten gurur duyuyorum onların faydası için çalışmaya devam edeceğim. Bize her zaman desteklerini esirgemeyen ve yalnız bırakmayan ve Sayın Oda başkanlarımız Salih Yiyitalp ile Serdar Berk’e teşekkür ederiz.” Dedi.

“Esnaf Kefalet Kooperatifi Seçiminde başkanlarımızı desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirttik”

Servis otobüsleri servis otobüsleri motorlu taşıyıcı kooperatifin yönetim kurulu üyesi Özgün Ceylan ise kendilerini yalnız bırakmayan kendilerini destek veren Aliağa Soförler ve otomobilciler esnaf odası Başkanı Salih Yiyitalp ile Esnaf Ve Sanatlar Odası Serdar Berk’e Esnaf Kefalet Kooperatifi Seçiminde başkanlarımızı desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirttiklerini açıkladı. Ceylan” Aliağa servisçiler kooperatifi genel kurulumuzu hayırlısıyla bitirdik. Bizden desteğini esirgemeyen Şoförler Odası Başkanımız sayın Salih Yiyitalp ve Esnaf odası başkanımız sayın Serdar Berk’e teşekkürler ederiz. Bizde bu desteklerinden ötürü Esnaf Kefalet Kooperatifi Seçiminde başkanlarımızı desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirttik.” İfadelerini kullandı.