KINIK’TA MUSTAFA CECELİ RÜZGARI!

İzmir’in Kınık ilçesinde bu yıl 3.'sü düzenlenen Hasat Festivalinin 3.günü Mustafa Ceceli Konseri ile sona erdi. 3.Gün etkinlikleri Saat 11.00’da Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çeviriyoruz etkinliğinde Kınık Belediye Başkanı Sadık Do...

Özgürses Gazetesi
01:02 -
Abone ol
KINIK’TA MUSTAFA CECELİ RÜZGARI!

İzmir’in Kınık ilçesinde bu yıl 3.’sü düzenlenen Hasat Festivalinin 3.günü Mustafa Ceceli Konseri ile sona erdi. 3.Gün etkinlikleri Saat 11.00’da Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çeviriyoruz etkinliğinde Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık Gençlik Spor Müdürü Mustafa Çelik, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan 25 katılımcı ile Kınık ile Poyracık mahallesi arasındaki pedal çevirdi. Saat 16.00’da Poyracık Mahallesi Kültür Merkezinde Satranç Turnuvası düzenlendi. Saat 17’de Kınık Fevzi Çakmak İlkokulu bahçesinde Streetbaal turnuvası düzenlendi.

Saat 18.00’da Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezi Standında düzenlenen Maske Atölyesi etkinliğinde öğrenciler hünerlerini sergiledi. Saat 19.30’da Kınık Belediyesi Standında ise Kınık’lı yazar Mustafa Çakıcı ‘O Kuşlar’ isimli şiir  kitabını okurlarına imzaladı. Saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanında Kınık Aile Yaşam Merkezi Öğrencilerinin Zumba Gösterisi ve Halk Oyunları gösterisi yapıldı Gösteri sonrası tayini çıkan Kınık Emniyet Müdürü Kenan Akgöllü’ye Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer plaket takdim ederek, 18 ay boyunca Kınık’ta asayişin sağlanması için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Emniyet Müdürü Kenan Akgöllü ile Erik Dalı türküsüyle karşılıklı oynadı. Saat 21.30 Kınık Cumhuriyet Meydanında  Besteci ve Şarkıcı Mustafa Ceceli sahne aldı. Konseri izleyenler arasında yer alan Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar konser öncesi yaptığı konuşmada ‘Tüm Kınıklıları sevgi ve saygıyla selamlıyorum 3.Hasat Festivalinin hayırlı  ve çiftçilerimizin hasatlarının bereketli olmasını diliyorum .Gerçekten çok güzel bir festival! Kınık ilçesinin tanıtımı için çok güzel düşünülmüş. Önümüzdeki yıllarda bu festivalin Uluslararası bir festivale dönüşüp hem Kınık’ın hemde ülkemizin tanıtımına katkı sağlayacağına inanıyorum.  Ben bu vesile ile başta belediye başkanımız olmak üzere bu festivalde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. 13 Eylül Kınık’ın Düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü kutlamaları var. Ben kurtuluşunuz yıldönümünü şimdiden tebrik eder, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum’dedi.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar’a Kınık Kilimi Hediye etti. Mustafa Ceceli iki saat boyunca söylediği şarkılarla Kınık’lı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Mustafa Ceceli sahneden inerek kendini izleyenler arasında yer alan Down Sendoromlu Berkay Yıldırım, Kemalcan Doğan’ın yanına gelerek onlara sarılarak bir şarkısını birlikte seslendirerek onların gönlünü aldı. Kınık’lı hayranları Ceceli’nin şarkılarıyla kendinden geçti. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ünlü Şarkıcı Mustafa Ceceli’ye konser sonunda Çiçek,Plaket Kınık Kilimi,Kınık ilçesinde yetiştirilen Sucahlı Kavunu,Kurutulmuş Domates,Mısır Domates ve Biber ürünlerinden oluşan Hasat Sepeti hediye etti. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı konuşmada’3. Hasat Festivalimize katılarak bizlere söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşatan Mustafa Ceceli’ye tüm Kınıklılar adına teşekkür ediyorum’ dedi.

Mustafa Ceceli  ‘Bu festivali düzenleyerek beni sizlerle buluşmamızı sağlayan başta Belediye Başkanımız Sadık Doğruer ve festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’dedi