Saadet Partisi’nden, Süslü’ye ziyaret

Saadet Partisi Aliağa ilçe yönetimi, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi’ni ziyaret etti. Koç, ziyaretlerinin sebebini Muharrem ayında Cemevlerine yapılan saldırılara karşı geçmiş olsun ziyareti olarak açıkladı. Saadet Partisi Al...

Özgürses Gazetesi
02:48 -
Abone ol
Saadet Partisi’nden, Süslü’ye ziyaret

Saadet Partisi Aliağa ilçe yönetimi, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi’ni ziyaret etti. Koç, ziyaretlerinin sebebini Muharrem ayında Cemevlerine yapılan saldırılara karşı geçmiş olsun ziyareti olarak açıkladı.

Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç ve yönetimi, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü’yü dernek binasında ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, “Başkanımıza Muharrem ayında Cemevlerine gerçekleştirilen saldırılar nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu saldırılar, kardeşliğimize ve hoşgörü irademize yapılmış alçakça girişimlerdir. Bizler bir arada yaşama irademize her zamankinden daha çok sahip çıkacağız. Bu vesileyle adaletsizliğe, zulme ve haksızlığa karşı çıkışın zirvesi, Muharrem’in ve paylaşmanın, dayanışmanın, bereketin simgesi aşure gününün ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor; Hz Hüseyin efendimizi ve Kerbela şehitlerini hüzünle yad ediyorum.” Dedi.