BARIŞ EROĞLU’NDAN TOKAT GİBİ CEVAP!

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'den Aliağa Belediye Başkan Adayı gösterilen Barış Eroğlu gerek sosyal medya da gerekse yazılı basında partisi ve şahsına yapılan yorumlar için facebook hesabından açıklamada bulundu. ...

Özgürses Gazetesi
01:17 -
Abone ol
BARIŞ EROĞLU’NDAN TOKAT GİBİ CEVAP!

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’den Aliağa Belediye Başkan Adayı gösterilen Barış Eroğlu gerek sosyal medya da gerekse yazılı basında partisi ve şahsına yapılan yorumlar için facebook hesabından açıklamada bulundu.

Eroğlu sosyal paylaşım sitesinde şunları dile getirdi; “Değerli dostlarım , yerel seçimler sonrasında şahsım ve partimiz adına sosyal medya, yazılı medya ve güncel yaşamda yapılan manasız yorumlara cevap niteleğindedir yazacaklarım…

Cumhuriyet Halk Partimizin Aliağa’ da seçimleri kaybetmesinin baş aktörlerinin bugünlerde bizlerden daha çok CHP’ li olmaya çalıştığını görmekteyiz. Keşke aynı hassasiyeti yerel seçimlerde de gösterselerdi demek geliyor içimizden. Bu kişilerin beni, partimi ve parti yöneticilerimizi konuşması ve eleştirmesi abes bir durumdur.

Partimizin adayı belli olduktan sonra, başta ilçe başkanımız, ilçe yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, meclis üyesi adaylarımız, partisine gönül bağı ile bağlı olan partililerimiz ve ben tüm enerjimizi gece gündüz demeden harcayarak çalıştık. Bu durumu yüreği bizimle çarpan binlerce partilimiz de gördü.

Bundan dolayıdır ki bizim gönlümüz rahat, alnımız ak, başımız dik geziyoruz, gezeceğiz de…

CHP’ den aday adayı olup, aday gösterilmeyince başka bir partiden aday olan ve bu adayın arkasında yürekli olup açık açık çalışan, korkak olup gizli gizli çalışanların bilmeleri gereken tek şey hadleridir. Bu insanların CHP’ yi konuşması ve eleştirmesi için önce CHP’ ye oy vermesi gerekir.

Dostlarım, partimiz Aliağa’ nın ve İzmir’ in güçlü partisidir. İlk hedefimiz 2015 genel seçimlerinde Aliağa’ da birinci parti olmaktır, olacağız da.

İkinci hedefimiz ise, bin bir ihanet, türlü oyunlarla kaybettirildiğimiz Aliağa Belediyesini 2019 yılında tekrar kazanmaktır. Bunun için partisini satmayan, kendi istikbalini, geleceği makamı hesap etmeyen, ben varsam varım, yoksam gerisi tufan demeyen, CHP sevgisini yüreğinin kabuğunda değil, tam içinde yaşayan binlerce CHP’ li ile yolumuza devam ediyoruz.

Yolumuz açıktır, sevgi ve saygılarımla.

Barış EROĞLU

İnş. Müh.

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı