KÜÇÜK YELKENLERİN, BÜYÜKREKABETİ

Foça’da yapılan, ‘1 Metre Sınıfı Radyo Kontrollü Yelkenliler İzmir İl Birinciliği Yarışları’ renkli görüntülere sahne oldu… Foça’da gerçekleşen ‘‘Açık IOM İl Birinciliği, IOM Sınıfı Radyo Kontrollü Yelken Yarış...

Özgürses Gazetesi
11:05 -
Abone ol
KÜÇÜK YELKENLERİN, BÜYÜKREKABETİ

Foça’da yapılan, ‘1 Metre Sınıfı Radyo Kontrollü Yelkenliler İzmir İl Birinciliği Yarışları’ renkli görüntülere sahne oldu…

Foça’da gerçekleşen ‘‘Açık IOM İl Birinciliği, IOM Sınıfı Radyo Kontrollü Yelken Yarışları’’nın kazananları için ödül töreni düzenlendi.

Foça Belediyesi Karakum Plajı parkurunda yapılan yarışlar sonunda; 1. Kaya Dinar (İstanbul Yelken Kulübü), 2. Mehmet Yaşar Yücel (İstanbul Yelken Kulübü), 3. Sami Efegil (Galatasaray Kulübü Yelken Şubesi) oldu.

Kazanan yelkencilere ödüllerini, Yelken İl Temsilcisi Önder Tosun, Foça Yelken İhtisas Kulübü Başkan Yardımcısı Bülent Kaşerci ve Başhakem Murat Evlek verdi.

İki gün boyunca, rekabet seviyesi yüksek yarışmalarda, toplam 32 kez karşılaşan yelkenciler, mutluluk dolu, keyifli anlar yaşadılar.

İzmir, İstanbul, Ankara, Adana ve Mersin’den gelen 21 yarışçıyı Foça’da görmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, kazanan ve tüm katılan yarışçıları tebrik etti. Başkan Demirağ; ‘Müsabakaların gerçekleşmesinde emeği geçen, İzmir İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, Türkiye Yelken Federasyonumuza, Foça Yelken İhtisas Kulübümüze, hakemlerimize ve yarışmacılarımıza çok teşekkür ederim. Foça’mız bilindiği üzere Yelken Sporu için çok ideal bir rüzgâra ve denize sahip. İlçemizde, IOM Radyo Kontrollü Yelkenli Sınıfında ilk kez bir yarış düzenlendi. Yarışçılar, sonuçlardan oldukça memnun. Foça’da gerçekleşmesi muhtemel, IOM Sınıfı Türkiye Şampiyonası ve Uluslararası Şampiyonalar için yapılan çalışmalara destek vereceğiz’ dedi.