FOÇA’DA ÖRNEK TEMİZLİK

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ başta olmak üzere, Foça Belediyesi çalışanları bugün mesailerini Foça’nın temizliği için harcadılar.   Foça Belediyesi mıntıka temizliğinde. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demir...

Özgürses Gazetesi
12:50 -
Abone ol
FOÇA’DA ÖRNEK TEMİZLİK

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ başta olmak üzere, Foça Belediyesi çalışanları bugün mesailerini Foça’nın temizliği için harcadılar.

 

Foça Belediyesi mıntıka temizliğinde.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ başta olmak üzere belediye çalışanları, Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri, ilçede kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı. Küçük Deniz sahilinde başlayan temizlik çalışması, Mersinaki Caddesine kadar devam etti.

Çevreye duyarsız vatandaşlar tarafından yolara gelişigüzel atılan çöplerin toplanmasından, büyüyen yabani otların biçimine, yolların süpürülmesinden, kaldırım taşlarının boyanmasına kadar yapılan temizlik çalışması, vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı. Bazı vatandaşlar, Belediye Personelinin yaptığı çevre temizliğine eşlik etti.

Temiz bir Foça için

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yaptıkları çevre temizliğinin örnek olmasını istediğini belirterek, “Foça ve Yeni Foça’da tüm çalışanlarımızla beraber her koldan temizlik çalışması içindeyiz. Temiz bir Foça için yola çıktık. Amacımız birçok yere örnek olabilmek. Başarılı olacağını da düşünüyorum” dedi.

Gelecek nesiller için temiz bir çevre

Başkan Demirağ, “Eğer yaşadığımız çevreyi kirletmezsek, bizden sonraki nesiller de temiz bir çevrede yaşama şansı yakalarlar. Biz Foça olarak, bütün plajlarımızı, bütün çevreyi sezona hazırladık. Umarız iyi bir sezon geçer. Belediye personelimizle yaptığımız bu temizlik çalışmasına destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.