BAŞKAN ŞAHİN’DEN DEMOKRATİK YAKLAŞIM

5 yıllık sürede yapılacakların belirlendiği Stratejik Plan öncesi ilk olarak muhalefetle bir araya gelen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; muhalefete verdiği değerle demokrasi örneği sergiledi. Menemen Belediyesi’nin 2014-2019 yıll...

Özgürses Gazetesi
11:33 -
Abone ol
BAŞKAN ŞAHİN’DEN DEMOKRATİK YAKLAŞIM

5 yıllık sürede yapılacakların belirlendiği Stratejik Plan öncesi ilk olarak muhalefetle bir araya gelen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; muhalefete verdiği değerle demokrasi örneği sergiledi.

Menemen Belediyesi’nin 2014-2019 yıllarını kapsayan 5 yıllık stratejik planını hazırlarken, ilk olarak muhalefetle görüş alışverişine giden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri’nde AKP Menemen İlçe Başkanı Mithat Çetin ve AKP’li 11 Belediye Meclis Üyesiyle bir araya geldi.

Belediye Bürokratlarının da katıldığı kahvaltının ardından 5 yıllık sürede yapılacakların değerlendirildiği toplantıda muhalefetin görüşlerini tek tek not alan Başkan Şahin; demokrasinin sağlıklı işleyebilmesi için mutlaka muhalefete ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek; “Yeni dönemde de Menemen’e yakışır projeler üretmek istiyoruz. Bunun için herkesi dinleyecek, önerilerini tespit edecek ve belirlediğimiz projelerimizi hayata geçireceğiz. Stratejik plan çalışmalarımız sonrasında insan odaklı ve ortak akla dayalı bir yönetim anlayışıyla hizmetlerimizi hızlandırarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.